2020. július 31., péntek

Trefl Hamupipőke Bálterme 3D kirakó és játékszett Új! - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Eladó Trefl Hamúpipőke bálterme 3 D kirakó. Egyszer raktuk össze, újnak mondanám. Egyetlen hibája van, az első kirakásnál eltünt egy lépcsőfok, de attól használható a játék. Papírból újra vágható. Egyébként kifogástalan állapotban van. Doboz, leírás minden megvan hozzá.
Varázsold magad Hamupipőke világába és éld át a mese varázsát úgy, hogy közben még valami újat is tanulsz. A Disney népszerű Hamupipőke című mesefilmjének báltermét most te állíthatod össze, ami segít a fantáziád és finom motorikus készségeid fejlesztésében, így egyre ügyesebb lehetsz a hasonló feladatokban. Majd, ha már kész a remekmű átélheted kedvenc szereplőid jeleneteit és tovább álmodhatod a mesét. A 11 darabból álló játék szettből nem csak a báltermet rakhatod össze, hanem a három főszereplőt, a kertben lévő rózsakert pavilont és egy erkélyes szobát is, és mindezt be is rendezheted az általad összerakott bútorokkal és kellékekkel, akár egy babaházat. Ráadásul a bálterem forgószínpadának köszönhetően életre keltheted a híres táncjelenetet is. Csak ne merülj bele túlságosan, mert a varázslat csak éjfélig tart és minden visszaváltozik!
Anyaga: karton 
A termék 4 éves kortól ajánlott.
A Vatera futár árak időnként változnak, mivel sok a termékem nem tudom minden esetben átírni. A kellemetlenség elkerülése miatt nem szeretném, hogy átutalódjon a pénz és utána rendezni keljen a különbözetet. Jelentkezem és megírom a pontos postaárat. Nagyon köszönöm.
Kislányom kinőtt cuccait teszem fel. Mindegyik jó állapotú, nagyon vigyáztunk rájuk. Aminek hibája van, jelzem. Mosva lettek eltéve, vasalást igényelnek. Ha bármi kérdésed van, írjál, többnyire este vagyok gép előtt, akkor tudok válaszolni. Személyes átvétel a XVIII. kerületben lehetséges, posta megoldható megbeszélés alapján. Köszönöm, hogy nálam vásároltál, várlak vissza.

Jelenlegi ára: 2 450 Ft
Az aukció vége: 2020-08-01 06:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts