2020. július 28., kedd

Catherine Leblanc - Dany Aubert - Oviba megyek! - Jelenlegi ára: 1 992 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1802180
Catherine Leblanc - Dany Aubert
Oviba megyek!
Az ovi közel van, de Kismackó egyáltalán nem örül, hogy közeledik az óvodába járás ideje. "Nem akarok oviba menni! " jelenti ki határozottan. Anna, a kishúga viszont nagyon szeretne végre bepakolni egy uzsonnástáskát, labdázni a barátaival, és hallgatni az óvó nénik meséit. "Milyen jó neki! " sóhajtja újra és újra. Kismackó édesanyja szelíden segíti eloszlatni az aggodalmakat, és sokat mesél arról, hogy milyen lesz az ovi. Mire véget ér a nyár, Kismackó biztos benne, hogy az óvoda jó hely, pont ilyen nagyfiúknak való, mint ő. Ez az új Kismackó-történet segít a gyerekeknek, hogy leküzdjék a félelmeiket az újtól és az ismeretlentől. A sorozat többi része is a gyerekkor meghatározó pillanatairól szól: Akkor is szeretnél? Elég nagy vagyok már?
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 992 Ft
Az aukció vége: 2020-07-28 21:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts