2020. július 29., szerda

Citrin köves forgatható meditációs ezüstözött 57-es gyűrű - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


Eladó a képeken látható mesterséges citrin kővel díszített forgatható női gyűrű
A kő típusa: szintetikus citrin
Az ékszer mérete: 57-es, 18, 1 mm átmérőjű
A fém típusa: 925 ezüstözött
Az ékszer tömege csomagolás nélkül: 6, 2 gramm
A konstrukción az alap gyűrűn kívül két, kővel díszített szabadon forgó gyűrű rész található, melyekre mesterséges citrin követ helyeztek.
A mesterséges kövekről:
A szintetikus kövek laboratóriumokban, üzemekben készülnek, a valódi drágakövekkel azonos alkotóelemekből, nagy nyomáson és hőmérsékleten növesztik, vagy olvasztják össze a kristályokat. Színükben, és növekedésük ütemében eltérnek valódi társaiktól, finom különbségeket mutatnak. Ezen különbségek alapján mikroszkóppal, és különböző fizikai vizsgálatokkal megállapítható, melyik kő a valódi, és melyik a mesterségesen előállított, szintetikus.
A citrin kő:
Spirituálisan: A citrin az egyéniséget, a magabiztosságot és az életkedvet serkenti. Dinamikussá tesz és elülteti bennünk a változatosság, az új élmények és az önmegvalósítás iránti igényt.
Lelkileg: Életörömöt ad, segít a depresszió leküzdésében és a nyomasztó befolyásoktól való szabadulásban. Extrovertálttá tesz és elősegíti az önkifejezést.
Mentálisan: A felvett benyomások szellemi megemésztését segíti. Fejleszti a konfrontációs készséget, segít gyorsan levonni a megfelelő következtetéseket és meg is érteni azokat.
Testileg: Az emésztést, gyomor, a lép és a hasnyálmirigy működését serkenti, az utóbbi által pedig enyhíti a kezdeti stádiumában lévő cukorbetegséget is. Melegít és erősíti az idegeket.
(forrás: Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve)


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2020-07-29 20:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts