2020. január 27., hétfő

Matchbox MB-5 Peterbilt Shell Tanker - Jelenlegi ára: 1 Ft

Autó állapota: hibátlan
Doboz állapota: bontatlan
Gyártási hely: Macau
Figyelem! Február hónapban a személyes átvétel lehetősége szünetel! Köszönöm szépen a megértést!  
A leütött terméket az aukció lezárását követő 5 munkanapon belül kérem szépen rendezni! – ennek tudatában licitáljon! Ellenkező esetben a vásárló negatív értékelést kap, a termék egy későbbi időpontban újra meghirdetésre kerül!
Licittörlésre nincs lehetőség! Kérek mindenkit, hogy ennek tudatában licitáljon!
A postázás Foxpost csomagautomatába vagy Foxpost házhozszállítással történik. Ezek az alábbi díjakon érhetőek el. Ezen felül szükség esetén POSTÁN MARADÓ ajánlott levélként is küldöm a tételeket 2 kg-ig bezárólag a mindenkori postai díjszabás szerint. Egy autóra vonatkozóan 685 forint az alapdíj. Több autó esetén 1405 forint az ún. Postán maradó csomag.
A Foxpost automatába történő kézbesítés díja 699 forint, a hagyományos kisautókból akár 25-30 darab is küldhető ezen az áron, ennek díja maximum 999 forint lehet 25 kg-ig bezárólag. (természetesen a csomag méretétől függnek a fennti árak is, 12 cm-nél magasabb termék vagy egy autó nagysága is befolyásolhatja a gazdaságos csomagolást)
A Foxpost házhozszállítással történő kézbesítés esetén akár 1-30 darab kisautó is küldhető, ennek ára 1099 forint, nagyobb méretű tételeknél ez maximum 1799 forint.
Utalás esetén a könnyebb beazonosítás érdekében kérem, hogy a vaterás felhasználó nevet írják bele megjegyzésbe. A kifizetett termékeket megpróbálom a lehető leghamarabb postázni, lehetőleg még másnap de ez maximum 4-5 nap.
Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban XIII. Kerületben, hétköznaponként 18: 00 után, a Duna Plázához közeli Madarász Viktor utcában lehetséges! (a pontos címet a vásárlást követően adom meg) Kérném, hogy telefonos egyeztetés esetén 18: 00 után keressenek!
Termékek összevárása: csak abban az esetben van rá lehetőség a kedvezőbb postázás érdekében, hogyha a fennt említett 5 munkanapon belül rendezi a vásárló a termék ellenértékét, a következő licit lejáratig természetesen szívesen őrzöm őket, akkor már egy postaköltséggel növelt összeggel fizetve az új tételekért.
Az eladott termékről nyugtát vagy számlát állítok ki, ezért is kérem, hogy a könyvelés megkönnyítése érdekében a fentebb említett fizetési határidőt betartani szíveskedjenek!
Sikeres licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-02-16 19:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts