2020. január 29., szerda

Lorelli San Remo 2+ utazóágy - Blue&White Penguin 2019 - Jelenlegi ára: 23 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Színválaszték:
#1100ff
Márka:
Lorelli
Korcsoport:
Újszülött kortól
Típus:
Multifunkciós utazóágy
Lorelli San Remo 2 Plus utazóágy A Lorelli szuper utazóágya pelenkázó feltéttel és kupola résszel!
A Lorelli márkáról: kiválóan személyre szabható, széles színválasztékkal rendelkező pénztárcabarát termékeket kínál, amiket legtöbb vásárlónk előszeretettel választ. Ingyenes házhoz szállítással!
Lorelli San Remo 2 Plus utazóágy
Jellemzői:
Levehető pelenkázó feltétet tartalmaz, amin a gyermeket öltöztetni és pelenkázni is tudjuk. Belső emelőbetétje 6 hónapos korig használható. Az emelőbetét eltávolításával járókaként és kiságyként is funkcionál, amibe betehetjük a gyermeket nyaraláskor és a délutáni játszó és pihenőidőben is.
Játékhíd található rajta, amiről aranyos játékok lógnak le, ami szórakoztatja a kicsiket. A játékhídhoz kupola rész van rögzítve, így ha a szabadban van a pici egyszerűen megóvhatjuk őt a nap káros sugaraitól, a bogaraktól és a széltől. Nappal segít, hogyha a gyermek elaudt, egy textil pelenka ráhelyezésével besötétíthetünk a gyermek körül. 2 oldala hálós, hogy a kicsi kiláthasson, illetve hogy mindig figyelemmel kísérhessük őt. A 4. oldalán pedig az anyag egy része lecipzározható, hogy a nagyobb gyermek ezen keresztül és ne az utazóágy tetején hagyja el a játszóhelyét. A cipzár egyszerűen, könnyen használható, hogy sietség esetén mi is, de a gyermek is gyorsan használhassa. Az egyik oldalnál az utazóágy lába kerekekkel ellátott, ami megkönnyíti az ágy mozgatását, akár egyedül is. Széles színválasztéka között mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetszőt. Újszülött kortól 15 kg-ig használható.
Tartozékok:
- emelőbetét - hordozótáska - pelenkázó feltét - játékhíd - matrac - kupola
Mérete: 125x65x76 cm
Súly: 10, 88 kg

Jelenlegi ára: 23 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts