2020. január 31., péntek

kézi menetfúró M 6 x 0,75 metrikus finommenet - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

1db kézi, finommenetes menetfúró  M 6 x 0, 75 felirattal
Jellemzők:
metrikus finommenet 0. 75
Teljes hossz : 56 mm
csatlakozás : 4 mm
szár átmérő 5, 5 mm
menetemelkedés: metrikus finommenet 0, 75
3 élű egyenes hornyú
forgásirány: jobb
anyag: szerszám acél
szín : fekete
Használat nyomai nem voltak láthatóak, új
Hosszabb idejű tárolás nyomai látszódnak
Garancia nincs
Figyelem - ezt a terméket a regisztrált címére, csomagban küldöm a felsorolt szállítási módok valamelyikével. Ezért licitásás előtt győződjön meg róla, hogy a regisztrált postacíme érvényes és teljes legyen. Az összeget pedig csak bankszámlára utalással fogadom (befizetéssel, vagy csekken nem)  Postafiókra nem küldöm.  
Személyes átvétel lehetőség ennél a terméknél nincs. Kérem, hogy akkor rendelje meg, ha ez elfogadható.
Figyelem - ezt a terméket csak az itt található szállítási feltételekben felsorolt módon küldöm a Vatera regisztrált, teljes címére. Ezért licitásás vagy rendelés előtt győződjön meg róla, hogy a regisztrált postacíme érvényes és teljes legyen. Az összeget pedig csak bankszámlára utalással fogadom.  
Kérlek licitálás előtt olvasd el a bemutatkozó oldalt is, képek alatti kis narancssárga gomb továbbá a szállítási – garanciális feltételeket és sikeres licit után a küldött részletes vásárlás utáni tájékoztatót is.  A licit megtételével elfogadod az itt leirt feltételeket.
MODERÁTOR figyelmébe - ne töröld le 
Kereskedők esetében a távollévők közötti szerződése és tájékoztatási kötelezettségre vonatkozó szabályok 2014 júniustól történő változásnak való megfelelés a 45/2014. (II. 26. ) Korm. Rendelet 4. § / 6 a) és b) , továbbá a § (1) és 21 § (1) alapján
Kereskedelmi értékesítés. A termék kézhezvételétől számítva a vevőnek 14 napos elállási joga van a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Az elállási jogot írásban lehet érvényesíteni. Teljes pénz visszatérítés a termék hiánytalan, eredeti állapotban van a visszaküldés után. Ajánlott értékbiztosításos küldeményként javaslom feladni ebben az esetben, mert a csomag nyomtalan elvesztése esetén visszatérítés nincs. Ennél a terméknél a visszaküldés költsége a vásárlót terheli.
Céges hirdető adatai
SEBO ATTILA e. v.
2100 GÖDÖLLO SEMMELWEIS UTCA 2.
Adószám
66715502-1-33
Kapcsolattartás: ezen hirdetéssel kapcsolatos kapcsolattartás a Vatera levelező rendszerével történik

Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2020-02-14 00:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts