2019. augusztus 27., kedd

Chipolino RR Max bébitaxi - fehér - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Színválaszték:
#ffffff
Márka:
Chipolino
Korcsoport:
1 éves kortól
Típus:
Bébitaxi
Chipolino RR Max bébitaxi Komplex járgány már 1 éves kortól, kupolával, szülőkormánnyal és karfával a teljes kényelemért. Ingyenes házhoz szállítással!
Chipolino RR Max bébitaxi
Fordulékony, jól irányítható bébitaxi, amely már 1 éves kortól használható. Több évig, egészen 20 kg-os súlyig játszhat vele gyermeked, biztosan kihasználja minden funkcióját.
Komplex járgány, amelyet szülőkormánnyal, napellenzővel és kiesésgátló karfával is elláttak. A szülőkormány eltávolítható, ha a gyermek már önállóan is tudja használni a bébitaxit.
Kényelmes és tágas ülésén hosszú távon is szívesen utazik a gyerek, masszív háttámlája fixen tartja. Mindkét oldalon kiesésgátló karfával látták el, így a kisebb gyerekek is biztonságban ülnek benne.
Amíg a szülő irányítja a bébitaxit, a kicsi külön erre kialakított lábtartón pihentetheti a lábát. A nagyobb gyerekekre, és a több éven át tartó használhatóságra gondolva sok része eltávolítható a járgánynak. Levehető a napellenző, a karfa, a szülőkormány és még a háttámla is.
Kormányával jól irányítható, könnyen manőverezik vele a baba. Többféle gomb található a kormányon, amellyel dudálhat vagy zenét játszhat le. Elemmel működtethetőek a kormányon lévő gombok (2 db AA/1, 5 V elem - nem tartozék).
100%-ban megbízható anyagok felhasználásával készült!
Megfelel a 2009/48/EC európai szabványnak.

Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts