2019. augusztus 29., csütörtök

Casio Exilim EX-FH20 - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Eladó használt Casio Exilim EX-FH20 digitáklis fényképezőgép. Sajnos az a gomb amivel visszanézhetőek a képek nem működik.
Casio EXILIM EX-FH20 digitális fényképezőgép
Örökítse meg a legjobb pillanatot! Ultragyors folyamatos felvételkészítés*1
Az ultragyors folyamatos felvételkészítés funkció segítségével nagyfelbontású képek rögzíthetők akár 40 fps sebességgel. *1 Kapja el a legjobb pillanatot egy megdöbbentő minőségű kép formájában.
Előre felvett képek folyamatos felvétel móddal*2
Képeket nem csak a kioldógomb megnyomásával készíthetünk – hanem a kamera átmeneti memóriájának köszönhetően előtte is! Így nem probléma, ha a megörökítendő pillanat éppen a gomb megnyomása előtt történt.
Nagysebességű mozgóképfelvétel 
A nagysebességű mozgóképfelvétel segítségével másodpercenként akár 1. 000 képet készíthetünk. A lassított visszajátszás használatával a mozgások teljesen új világát ismerhetjük meg, hiszen az emberi szem számára már nem követhető gyorsaságot is rögzíteni tudjuk.
További mintavideokért kattintson ide!
26mm*3-es széleslátószög és 20× optikai zoom képstabilizátorral
Az FH-20 nagyszerű választás akár sportesemények, de akár a parkban szaladgáló gyermekek fotózására is. A képstabilizátor minimálisra csökkenti az elmosódott képek készítésének esélyét – így lehetővé teszi a 20× optikai zoom kihasználását.
Nagysebességű képstabilizátor
A nagysebességű képstabilizátor segítségével még több hozható ki az ultragyors folyamatos felvétel módból. A folyamatos felvétel során a kamera automatikusan stabilizálja a képrögzítés pillanatát, így még telefotónál is – amikor a legnagyobb a kézmozgásból adódó elmosódott képek készítésének esélye – meglepően tiszta és éles képek születhetnek.
  
Válassza ki a 14. „ High Speed Anti Shake” BEST SHOT témát
Nagysebességű éjszakai felvételkészítés
Az EX-FH20 leegyszerűsíti a korábban nagyon nehezen kivitelezhető éjszakai témák fotózását. A felvételkészítés előtt megállapítja, hogy a kézből, vagy állvány használatával fotózunk-e, majd ezt figyelembevéve állítja be a képrögzítés paramétereit. Amennyiben kézből fotózunk, a CMOS Shift stabilizátor aktivizálódik, mely nagymértékben segíti a gyönyörű éjszakai fotók megörökítését.
  
Válassza ki a 11. „ High Speed Night Scene” BEST SHOT témát.
Multi-motion funkció
A nagysebességű folyamatos felvételkészítés során a fényképezőgép elkülöníti a mozgó témát és a rögzített hátteret. Legfeljebb öt felvétel végül egy képben, a téma mozgásának fázisaival, a rögzített háttér előtt jelenik meg.
 
További funkciók
? Folyamatos felvételkészítés vakuval*2 ? Move in CS / Move Out CS funkció
? Digital Panning ? HD / STD mozgóképfelvétel ? Előre rögzített mozgókép
? Választható A/S/M felvétel mód ? 108× HD (veszteségmentes) zoom (VGA méret)
? Szupermakró (1 cm) ? CMOS Shift stabilizátor ? Arcfelismerő funkció
? CS = folyamatos felvételkészítés ? HS = nagysebességű
*1. 7M maximális képméret 40 fps mellett; 8M maximális képméret 30fps esetén
*2. Maximális képméret: 8M
*3. 35mm ekvivalens
*4. Hozzávetőleges adat; CIPA szabvány. Normál kijelző fényerő (a CASIO adatai alapján); Panasonic LR6 (XW) alkáli elemek használatával. kb. 400 kép SANYO HR-3UTG újratölthető NiMH akkumulátorokkal.
*5. A BEST SHOT felvétel nem használható mozgóképfelvétel közben
*6. A Multi-Motion funkció 30 felvételt készít 7M képméret mellett, majd automatikusan kiválaszt ötöt a kép elkészítéséhez.
YouTube™  CAPTURE MODE
A YouTube™ CAPTURE MODE beállításával a mozgóképek mérete internetre történő feltöltéshez optimalizált. A kamerához kapott „ YouTubeTM Uploader for CASIO” (csak Windows operációs rendszerhez használható) program a feltöltést a lehető legegyszerűbbé teszi.  
1. LÉPÉS: Csatlakoztassa a kamerát számítógéphez.
2. LÉPÉS: A „ YouTube™ Uploader for CASIO” automatikusan elindul és feltölti videóit.
Rendszerkövetelmények:
• Windows Vista, Windows XP (SP2), illetve Windows 2000 (SP4) Professional operációs rendszerekhez. 64-bites Windows rendszerekkel nem kompatibilis.
• A program telepítése Rendszergazda hozzáférést igényelhet.
• Bizonyos rendszerek a megfelelő működést megakadályozhatják.
• A mozgóképek a YouTubeTM honlapon Internet Explorer segítségével tekinthetők meg.
YouTube™
A YouTube a világ legnagyobb videómegosztó közösségi oldala több millió böngésző, videónéző, illetve saját videóit megosztó felhasználóval. Egy fórum a világot behálózó kapcsolatépítés, információszerzés, illetve inspiráció számára, valamint kiváló elosztóbázis az alkotók, valamint kisebb-nagyobb hirdetők részére. A Google Inc. tulajdonában álló YouTube központja a kaliforniai San Bruno.
Figyelmeztetés
A YouTube honlapra mozgóképek tölthetők fel.
Nem tölthető fel a honlapra jogvédett anyag, tisztázatlan tulajdonjoggal, vagy a tulajdonos hozzájárulásával nem rendelkező mozgóképfelvétel.

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2019-09-18 16:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts