2021. december 2., csütörtök

Nagy Britannia 2005. Star Wars, Darth Vader Hamleys cég zsetonja - Jelenlegi ára: 990 Ft

Átmérő: 27mm
Tartásfok: EF kiváló
A tételek postázása a mindenkori postai díjszabás szerint történik (+boríték és általában berakólap, stecklap a biztonságos szállítás végett). Személyes átadás, csak nagyobb értékű és terjedelmű tételek átadásánál megoldható.  
Minden termékre garanciát vállalok, ha lényegesen eltért a termékleírás a kapott tételhez képest (nagyobb tételeknél visszaküldési lehetőség nincs! ) Így egyes tételek, ha nem a leírtak szerint történtek, kérem küldje vissza a tételt és én visszautalom önnek a vételárat, a postaköltséggel együtt. Számla részletes adatait a vatera a vásárlás után megküldi önnek, de én is 24-48 órán belül értesítést küldök önnek a fizetés részleteiről.
Szállításnál a Magyar Posta szolgálatot preferálom, de mindenki kérhet más csomagküldő szolgáltatást (előfeltétele az előre utalás, utánvéttel nem postázok! )
Numizmatikai termékeket illetve nemesfém tartalommal bíró tárgyakat, csak könyvelt küldeményként, illetve biztosítottan postázok, a fizetéstől számítóan  1-2 munkanapon belül.
Forgalmazási adatok/NEHITI Engedély szám:  PR7699
A tételek átvételéhez és kifizetéséhez képest 10-max 14 nap munkanap áll rendelkezésre. Amennyiben nem sikerül rendezni az aukció adás-vételt lezártnak tekintem és a felhasználónevet tiltólistára teszem (köszönöm mindenki megértését).

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-02 22:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts