2021. december 22., szerda

Magyar Rádió 1948. 36. - Máthé Jolán - Jelenlegi ára: 850 Ft

Eladó a képeken látható rádióújság. Igen érdekes, tanulságos kordokumentum. 72 éves kora ellenére  kimondottan jó állapotban. 40 oldal terjedelemben. Forgatni és digitális feldolgozásra is alkalmas. Címlapon Máthé Jolán látható.   Érdekes írások, képek, korabeli rádióműsorok. Keresztrejtvény nincs megfejtve.
A terméklapon feltüntetett vásárlási feltételektől, szállítási módoktól eltérő igényekről csak licit előtt van lehetőség egyeztetni. Kérdezzenek bátran! : ) A licit után rögtön kapott értesítőre célszerű válaszolni, az egyéb szállítással/átvétellel kapcsolatos kérdéseket megbeszélni. Elsősorban E-mail-ban kommunikáljuk, mert azt vissza lehet nézni, az élő beszélgetést elfeledhetem. : ) Nem zárkózom el a telefontól sem, de csak számkijelzett hívásokat tudok fogadni, kérésre visszahívom kedves partnerem.
Személyes átvételre a főváros III. kerületében, - Csillaghegyen - csak egy adott helyen van lehetőség.
Kedves licitálók, minden ésszerű javaslatra reagálok. Esetenként változóan, de hajlamos vagyok a kompromisszumokra; ár, licitzárás, stb. Kérdezzenek bátran! Ha megfontolandó javaslattal élnek, akkor azt licit előtt tegyék, mert a még nem licitált aukciónál nagyobb az eladói mozgástér az esetleges módosítások tekintetében.
Nézzék meg egyéb portékáimat, hátha találnak valami kedvükre valót!


Jelenlegi ára: 850 Ft
Az aukció vége: 2021-12-23 08:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts