2021. december 6., hétfő

A vér szava - DAVID HERBERT LAWRENCE - Jelenlegi ára: 360 Ft

A vér szava - DAVID HERBERT LAWRENCE
A vér hatalma című regény folytatása.
Paul Morel helyzete a Jordan cégnél egyre szilárdabb. Ugyanakkor erősen kötődik anyjához és változatlanul gyűlöli apját. Paul és Miriam kapcsolata összeomlik, szinte csak azért, hogy kivirágozzék Morel és Clara a férjes asszony közti szerelem?
Clare férje verekedésre kényszeríti a ifjú Morelt. Mikor Morel rájön, hogy remegve szeretett anyja halálos beteg, szakít Clarával. Ekkor ismét megjelenik Miriam?
Lawrence műve nem elsősorban erotikus mű, sokkal inkább az emberi kapcsolatok igazi naturalista ábrázolása.
Fordítók: Róna Ilona
Kiadó: Könyvműhely Kft.
Kiadás éve: 1993
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Zrínyi Nyomda
ISBN: 9638338040
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 287 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 12. 50cm, Magasság: 20. 00cm
Súly: 0. 20kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**108215527**)]

Jelenlegi ára: 360 Ft
Az aukció vége: 2021-12-07 07:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts