2021. december 3., péntek

2 db 200 Wattos ultra alacsony torzítású végfok erősítő szilárdtest relés, teljes védelemmel - Jelenlegi ára: 100 000 Ft

Eladó két darab 200 Watt / 4 ohm teljesítményű ultra alacsony torzítású, alacsony zajú tranzisztoros erősítő, melyben a védelmet mechanikus relé helyett ultra alacsony torzítású szilárdtest relé biztosítja. A szilárdtest relé torzítása sokkal stabilabb hosszú távon is, mint a mechanikus reléké, valamint a szilárdtest relé nem húz ívet, így sokkal megbízhatóbb a hangfal védelmére, mint a normál mechanikus relék.
Referencia erősítőnek vagy mérőerősítőnek (pl. hangfal torzítás méréshez) is használható.
1 kHz-es teljes harmonikus torzítás kisebb, mint 0, 001% minden teljesítmény szinten, 4 ohmos terheléssel is! Csak kb. 150 Watt / 4 ohm teljesítmény felett kezd fokozatosan erősebben torzítani. Intermodulációs és tranziens intermodulációs torzítása is nagyon alacsony.
Az erősítők Onkyo TX-SV525R dobozokba lettek összeszerelve, fel lett használva az Onkyo erősítők trafója, hűtőbordája, hálózati feszültséget fogadó penelje, valamint egy bemeneti RCA és két hangfal csatlakozó. A többi rész, azaz az erősítő (LDA17xc), a tápegység & szilárdtest relé (PSSR350) és védőáramkörök (APBM) gyakorlatilag újak, csak tesztelve voltak.
Az egyik erősítő előlapja Onkyo TX-SV727R-esé, de a többi része, pl. a trafója annak is TX-SV525R-esé.
Hangerőszabályzó poti van rajtuk.  Két párhuzamos hangfalcsatlakozásuk van, így 2 db 8 ohmos hangfal is rájuk köthető.
A következő védelmek vannak bennük: koppanásgátló, hangfalvédelem (DC offszet), túláramvédelem, hűtőborda túlhőmérséklet védelem.
Feszültségerősítés: 29, 5 dB (30-szoros)
Bemeneti érzékenység:  -10 dBV (316 mV RMS)
Bemeneti impedancia @ 1 kHz: min. 5, 7 kohm (hangerő poti állásától függ)
Minimális terhelő impedancia: 4 ohm
Az ár a 2 darab erősítőre vonatkozik, csak együtt előadók. Csak személyes átvetel Bp. XVIII. ker.
Ha esetleg elromlana, javítását vállalom.


Jelenlegi ára: 100 000 Ft
Az aukció vége: 2021-12-03 15:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts