2021. október 30., szombat

TECHNICS RS M260 CSÚCS MINŐSÉGI DECK 3 FEJES NAGYON KOMOLYTUDÁSSAL ELADÓ! - Jelenlegi ára: 49 900 Ft

TECHNICS RS M260 CSÚCS MINŐSÉGI DECK 3 FEJES NAGYON KOMOLY MINŐSÉGI DARAB, MELY TELJESEN HIBÁTLAN MŰKÖDÉSŰ, ÉS ILLUSZTRÁLOM VIDEÓN FELVÉTELÉT-LEJÁTSZÁSÁT ÁLLAPOTÁT KÉPEKEN IS! CSODA SZÉP HANGÚ KÉSZÜLÉK, ÉS MONITOR KAPCSOLÁSNÁL NEM HALOTTAM KÜLÖNBSÉGET FELVÉTEL KÖZBEN! IGAZI MINŐSÉGI CUCC MEGVIGYÁZOTT ! LÁSD- PARAMÉTEREIT!
Specifications
Type: 3-head, single compact cassette deck
Track System: 4-track, 2-channel stereo
Tape Speed: 4. 8 cm/s
Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase
Motor: electrical governor DC
Tape Type: type I, FeCr, CrO2, Metal
Frequency Response: 20Hz to 20kHz  (Metal tape)
Signal to Noise Ratio: 67dB 
Wow and Flutter: 0. 05%
Input: 60mV (line), 0. 25mV (mic)
Output: 0. 7V (line)
Dimensions: 430 x 119 x 282mm
Weight: 5. 3kg
Finish: black, silver
Kedves Vásárlóim!
A SZÁLLÍTÁS LEHETŐSÉGEK KÖZÜL LEVETTEM A MAGAS ÁRAK MIATT AZ MPL FUTÁRT, DE HA MÉGIS EZZEL KÉRED TÖRÉKENYKÉNT, TERMÉSZETESEN AZZAL KÜLDŐM! HA VAN KÖZELEDBEN PICK PACK PONT, JAVASLOM SZÁLLÍTATÁSÁT!
VÁLTOZTAK AZ MPL ÁRAK! 10kg ig 2790-Ft ! 20-kg ig 3999-Ft.
HA VAN KÖZELEDBEN Pick-pack pont azzal kalkulálj- 1490-Ft ! Max 20 kg / csomag!
A KÉPEKEN ÉS VIDEÓN LÁTHATÓ ÁLLAPOTU! EBBEN AZ ÁLLAPOTBAN FOGOD MEGKAPNI GONDOS CSOMAGOLÁSBAN! ILL SZEMÉLYES ÁTVÉTELNÉL TELJES TESZTLEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!
Kérem mindenki megértését a következőkben és, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbiakat  
- Postai utánvétet nem vállalok, ezért utánvéttel nem postázok!  
- E-mailben is adja meg a pontos címet, ahova az árut küldhetem. A nem megfelelő, vagy hibás cím megadásból eredő hátrányok, károk a vevőt terhelik!  
- Árut csak akkor indítok útnak, ha a pénz fizikailag is az általam e-mailben küldött és megnevezett számlára megérkezett.
Fontos! Garanciát-szavatosságot, hirdetett termékeimre nem vállalok! Viszont Itt nem zsákba macskát vásárol! A posta előtt videofelvétel készül minden termékemről, melyet a You-tube-ra feltöltöm, és megtekinthető működése- állapota! Az esetleges szállítás során keletkező sérülésnél is a szállítmányozó felé felhasználható, ha megfelelő szállítási módot választottál,   ” pl törékeny”! Szóval, ha megkapod is olyannak kell lennie, mint most, amit a képen látsz! Licites termékeimnél, érvényes licit után, kérheted az aukció zárását, hogy ne keljen akár több hetet várni a hirdetés lejártáig! A szállítást illetően a vevőé a választás, kivel és hogy kéri, és a felelősség egyaránt, mert erre garanciát nem vállalok!  Ahogy rendeled tőlem, úgy és olyan formában küldőm, ha kell törékenyként! Alaposan becsomagolva küldőm!
Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában licitáljon!  
A licitet úgy tekintem, hogy mindenki aki licitált, elolvasta, megértette, és magára nézve kötelező érvényűnek elismeri a fenti licitálási feltételeket!
A "Licitálok" gomb lenyomásával, A Polgári Törvénykönyv szerinti vételi ajánlatot tesz! (egy szerződést ír alá! ) Csak abban az esetben kattintson rá, ha eleget tud tenni a vásárlási kötelezettségnek!


Jelenlegi ára: 49 900 Ft
Az aukció vége: 2021-10-30 14:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts