2021. október 29., péntek

Színes fantomos kvarc hasáb, érdekes - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Fantomkvarc
ezotériához, lakásdísznek.
Súlya: 157, 9 gram.
Méretei: 68 mm magas, lapjainak távolsága fent: 21, 4/39/38 mm, lent: 22/41/42 mm.
Részben átlátszó, áttetsző, a fantomos rész részben opak, a fantomok egy része klorit, más része szellemszerű, egy-két szivárványos becsillanás.
A KVARC hatásai a fáma szerint:
Jellegzetességei:  a fantomkristályok az univerzális tudatot jelképezik. Az a feladata, hogy serkentse a bolygók gyógyulását, míg az egyénekben hatékonnyá tegye a gyógyítóképességeket. Ennek a célnak az érdekében összekapcsol egy spirituális vezetővel, és erősíti a meditációt. A fantomkvarc segít hozzáférni az Akasa Krónikákhoz megismerni az előző életeket és feltárni az elfojtott emlékeket, hogy összefüggéseiben lássuk a múltat. Ugyancsak elvisz bennünket a köztes létállapotba. A gyógyításban a fantomkvarc jótékonyan hat a hallási rendellenességekre, és megindítja a tisztánhallást.
Fantomkvarc típusai:
Klorit fantom:  (zöld). Segít az önmegvalósításban, és eltávolítja a másoktól származó energiaimplantátumokat (vagyis megakadályozza, hogy ránk akaszkodva elszívják az életerőnket), de erre csak képzett kristályterepeuta útmutatása alapján szabad használni.
Füst fantom:  abban az időbe visz vissza, mielőtt még elhagytuk volna a lélekcsoportunkat, és hozzákapcsol a csoportos inkarnáció céljaihoz. Ugyancsak segít a lélekcsoportunk tagjainak a felismerésében és magunkhoz vonzásában. Ha negatív energiák állják útját a csoportfeladatoknak, a füst fantom eltávolítja ezeket, és visszaviszi a csoportot az eredeti tiszta célokhoz.


Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2021-10-29 22:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts