2020. október 30., péntek

Forcell Carbon Clear Ring szilikon hátlapvédő telefontok - Samsung Galaxy A50 / A50S / A30S, Fekete - Jelenlegi ára: 2 4

 Hátlapvédő telefontok gyűrűvel - Forcell CARBON CLEAR RING
Szilárd védelmet nyújt az eszköz számára, és csökkenti a karcolások, sérülések kockázatát. A hátlapon gyűrűvel, amely mágneses lemezként is szolgál a könnyebb és biztonságosabb kézben tartáshoz, vagy akár asztalon funkcionális támaszként.  A gyűrű 360 fokos forgatható, amely ujjmegfogóként, mágneses lemezként az autótartók számára vagy állványként filmek nézésére szolgál.
Tartós polikarbonátból és rugalmas TPU-ból készül, a tok ellenáll a sérüléseknek és tökéletes illeszkedést biztosít. A szükséges kivágások megkönnyítik az összes porthoz való hozzáférést anélkül, hogy a készüléket zavarnák. Megerősített sarkok (légzsák-technológia) tökéletesen elnyelik az ütéseket, további védelmet biztosítva okostelefonjának leejtés esetén. Az átlátszó, polikarbonát hátlap lehetővé teszi az eszköz eredeti megjelenésének megőrzését. A megemelt élek megóvják a készülék képernyőjét és kameráját a talajjal való érintkezéstől, és így csökkentik a sérülés kockázatát.
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: #459442


Jelenlegi ára: 2 470 Ft
Az aukció vége: 2020-10-31 02:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts