2020. október 27., kedd

Elektromos dugaljjal rendelkező vasalódeszka,új huzattal és ujjvasaló deszkával,javításra szoruló - Jelenlegi ára: 8 956

Eladó egy elektromos dugaljjal rendelkező, fokozat nélkül állítható vasalódeszka, hozzávaló ujjvasalóval, új vasalódeszka huzattal, hegesztésre szoruló állapotban.
A vasalódeszka Németországban lett vásárolva, onnan kaptuk a testvéreméktől, de a sok használat miatt hegesztésre szorul a váza.
A vasalódeszka fokozat nélkül állítható magasságú lesz, ha meg lesz hegesztve. Ennek előnye, hogy ülve is lehet rajta vasalni ill. magasan állva is, ez nem probléma. A deszka alján van egy fehér fogantyú, avval lehet fokozat nélkül állítani a magasságát, tehát ahol megállítom, olyan magasan lesz a deszka, nincsenek előre kialakított állítások. Mi direkt ilyet kerestünk, mert az édesanyám már csak ülve tud vasalni, nem bírja a lába a tartós állást, én viszont állva vasalok, ez mindkettőnknek remek megoldást jelentette.
A maximum állítási magassága 90 cm, a minimum állítása 51 cm, a földtől, tehát 39 cm magasan bármikor megállítható a vasalódeszka magassága !
A deszka huzata tönkre ment, de vásároltam hozzá egyet, amely bontatlan csomagolású, ezt adom hozzá. Ez egy fémszálas bevonatú vasalódeszka huzat, szerintem ezek a legjobbak, mert tartósabban lehet őket használni, mint egy pamut vasalódeszka huzatot. Ez a személyes meglátásom, tapasztalatom.
A vasalódeszkán gyárilag található oldalt a vasalótartó. Ez szerintem nélkülözhetetlen manapság, mert nagyon megkönnyíti egy háziasszony életét vasalás közben. Enyhén döntött, pont kézre áll és bal ill. jobb kezes emberek is tudnak rajta vasalni.
A vasalótartó kiképzése olyan, hogy megtartja a vasalót a belehelyezés után, nem tud onnan kiesni, félrecsúszni stb..
A deszka váza nem hibátlan, ez látható a fotókon is, sérülés és karcolás is van rajta, mert egy ideje használaton kívül volt letárolva a garázsban. A vázat 2 helyen is hegeszteni kell.
Az egyik hely alul a kereszttartó, a másik a tartórész alul.
A deszka 4 lába végén gumis felületű védőburok található.
A deszka anyaga fémállvány, de nagyon könnyű, tehát könnyen lehet szétnyitni és összecsukni. Kimondottan könnyű a váz súlya
A dugaljzat a vasalódeszka alsó felületén helyezkedik el. Oda lehet bedugni közvetlenül a vasalót, így helyből kapja az áramot.
Ez előny a vasalásnál, mert könnyebben tud mozogni a hölgy, aki vasal a vasalóval, hosszabba a vasalózsinor mozgási tere.
A vasalódeszka méretei: -összecsukva 150 cm magas és 36 cm széles, mélysége 10 cm
                                       -szétnyitva 90 cm magas és minimum állítási lehetőség 51 cm magas a földtől
Az ujjvasaló szerintem nélkülözhetetlen hozzá, mi ezért is vettük meg. Ennek anyaga felül pamut huzatos.
Az ujjvasaló méretei: -hossza 50 cm
                                 -szélessége elöl 7. 5 cm, hátul 10 cm
                                 -magassága 15 cm
A vasalódeszka és az ujjvasaló együtt eladó, nem kívánom megbontani őket.
Kérésre szívesen küldök még fotókat !
A vasalódeszka jelenleg is kapható, én az egyik híres internetes áruházban ehhez hasonlót láttam 23 000 ft-os vételárért.
Kérem csak olyan vásárolja meg a vasalódeszkát, aki meg tudja hegesztetni, javíttatni vagy önmaga megteszi ezt.
Maga a vasalódeszka új állapotban igen drága termék, kérem ezt is vegyék figyelembe vagy akár nézzenek utána ill. egy teljesen új vasalódeszka huzatot adok hozz.
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a vasalódeszka-ujjvasaló duot !   Köszönöm.
A vételár a 2 db-ra vonatkozik önnek és tartalmazza a házhoz szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 8 956 Ft
Az aukció vége: 2020-10-28 00:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts