2019. szeptember 27., péntek

Fay Grim (2006) DVD ÚJ! bontatlan r: Hal Hartley - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Fay Grim (2006) DVD
rendezte: Hal Hartley
főszerepben: Parker Posey, Jeff Goldblum
Állapot: új, bontatlan, gyári celofános állapotban
hang: magyar, angol
felirat: magyar
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon kinagyítva
Premierfilmek a legjobb áron!
Hal Hartley 1997-ben készült filmje, a Henry Fool, Simon Grim (James Urbaniak) a queensi költőtehetség történetét meséli el, akinek művészi karrierjét Henry (Thomas Jay Ryan), a homályos múltú, bukott író egyengeti. A film szakmai körökben nagy elismerést hozott Hartley-nak, azonban senki sem gondolta volna, hogy évekkel később egy újabb epizóddal, ráadásul egy kémtörténettel folytatódik.
Henry már hét éve nem hallat magáról, és Simon nővére, Fay (Parker Posey), egyedül neveli Henry 14 éves fiat, Nedet (Liam Aiken) Woodside-ban. Simon börtönben ül, mert segített Henrynek elmenekülni a felelősségre vonás elől. Egy CIA ügynök, Fulbright (Jeff Goldblum) megpendíti Faynek a lehetőséget, hogy Henryt szabadlábra helyezhetik, cserébe viszont arra kéri Fayt, hogy menjen Párizsba, és találja meg Henry „ vallomásait”, azokat a jegyzeteket, amelyek nemzetközi politikai titkokat rejtenek. Fay elfogadja az alkut, de Párizsban más kémek is leselkednek rá, és a dolgok nem terv szerint alakulnak. A kibontakozó izgalmas kémtörténet szálai Törökországba vezetnek…
A Fay Grim egyedülálló folytatása Hatley életművének, és igazi csemege a kémfilmek rajongóinak is, függetlenül attól, hogy látták-e a Henry Fool-t vagy sem.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2019-10-18 16:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts