2019. április 26., péntek

Matchbox CARGANTUA 1985 Macau szép állapotban, két eredeti autóval, sínekkel...stb - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Korához képest ritka szép állapotban. Én vagyok az első tulajdonosa, fater még a valuta boltban vette anno. : )
Végtagjai jók, szorosak, kivéve könyökben a két kilövőt, ők lazábbak. A kezén lévő két kilövő rugói gyengék, a lábfejében lévő kilövő rugói tökéletesek. Bal vállán lévő autótartó egyik zsanérja törött és a sisakon van egy repedés (mind a kettő hiba a képeken látszik).   A hasában az egyik fekete cső végét rögzítő pöcök bele van törve a csőbe (képen látszik).
Az eredeti autója megvan (ez a szebbik állapotú, viszont gyárilag ült a kasztni a kerekeken, így nem igazán gurul), a másik autó kerekei tökéletesek.
Ritkaság, hogy megvannak a sínjei és a síneket összekötő sárga elemek.
Átvétel személyesen Vértesbogláron de Budapesten is megtudom oldani  (csak az általam meghatározott helyszín lehetséges a 14. kerület Örstöl nem túl messze, DE NEM AZ ÖRS (hétköznap 18 óra után vagy hétvégén) vagy postai úton (utánvétel kizárt, elöre utalás vagy postai rózsaszíncsekken a címemre küldve). A pénz megérkezését  követően postázok, hetente egyszer, HÉTFŐNKÉNT ( ha hétfőn érkezik meg a pénz, akkor a termék a KÖVETKEZŐ héten kerül postázásra! ). Amennyiben nem tudjuk lerendezni az adás-vételt az aukció  lejárta után 2  héten belül, NEGATÍV értékeléssel újra meghírdetem a terméket! Kérlek csak akkor licitálj, ha ezeket a feltételeket elfogadod. Kérlek tekintsd meg a többi aukciómat is

Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2019-05-16 21:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts