2019. április 28., vasárnap

légfegyver, irányzék , FÉG LG - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

A nevezett légfegyver tipusokhoz alkalmas lemezirányzék-nézőke, ami  külsőleg korának megfelelő állapotú, -enyhén patinás!
Amit tudni érdemes a légfegyver nézőkéről: Eredeti FÉG gyártmány, gyári sajtolás és 98%-ban kész termék-nem edzett és nem barnított, de ez felszerelhetőségét , használhatóságát nem befolyásolja, csak vizuálisan vájtszemű lövészeknek lehet zavaró tényező: Továbbá a termékhez járulékos-felszerelhetőség tekintetében-tartozékok nincsenek vagy nem "járnak"
az aukció tárgya egy magában a lemez irányzék-sem az oldalt támasztó sem a felülről emelő rugó, sem a számjelzett emelő tárcsa, sem az oldal irényzék állító tárcsával ellátott irányzéktengely és annak rögzító csavarja  nem képezi az aukció tárgyát
az aukciót csak azon felhasználókra gondolva inditottam el, akik sajnálnak pénzt kiadni -ill. nem áll módjukban-egy aukciómon szintén felellhető eredeti, komplett edzett-barnított szettért cirka 16000ft-ot-úgy gondolván, majd kireszelgetik és pótolgatják ebből-abból, innen-onnan a többi  hiányzó elemet
Amennyiben  az aukció nyertese leszel, megkérlek hogy 3 napon belül
email-ben vedd fel velem a kapcsolatot
és 3 munkanapon  napon belül rendezzük az adásvétel  pénzügyi vonatkozását! A megvásárolt és kifizetett  termék vásárlóhoz való eljuttatását két hét(14munka nap) időtartamon belül tudom teljesíteni, amire -a termék tekintetében! - semmilyen garanciát-sem termékcsere, sem pénzvisszafizetési-nem vállalok! -azon túlmenően, hogy a vásárló az aukción feltöltött képekkel megegyező  ill. a termék leírásának 100%-ban megfelelő- azonos terméket kap kézhez!!! (foto-leírás garancia)A vevő ezt vásárlásával tudomásul veszi és elfogadja!!!!
Ha az eddig leírtakban valami nem egyértelmű vagy nem elfogadható , megkérlek
NE licitálj!!!
Fentiek figyelmen kívül hagyását negatívval „ jutalmazom”,
és nem fogadom el a (bosszú)negatív visszajelzést!
Mindemellet törekszem a 100%-os visszajelzésre és a  vevő elégedettségére.
                            
Köszönöm figyelmét és ha időd engedi nézz szét egyéb termékeim között is.
Postaköltség csak tájékoztató jellegű.

Jelenlegi ára: 2 800 Ft
Az aukció vége: 2019-05-19 17:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts