2022. április 13., szerda

PHILIPS vezeték nélküli TV csatlakozás - Jelenlegi ára: 9 500 Ft


PHILIPS  párszor használt vezeték nélküli TV csatlakozás.
Nézzen tetszőleges videoeszközt egy második TV készüléken
A vezeték nélküli kapcsolathoz a legtöbb audio-/videoeszköz által használt szabvány SCART és cinch csatlakozókra van szükség. Ha az eszköze rendelkezik az említett szabvány csatlakozók bármelyikével, alkalmas a vezeték nélküli kapcsolatra.
4 eszköz egyidejű csatlakoztatása
Egyszerű lehetőség a DVD-lejátszó, a műholdvevő, a videomagnó és a beltéri egység közötti váltásra, a teljes házimozirendszer átállítása nélkül. A vezeték nélküli TV kapcsolatnak négy külön bemenete van – mindegyik saját SCART csatlakozóval rendelkezik –, így akár négy A/V eszközt is csatlakoztathat egyszerre.
Négy videoeszköz közül választhat második TV készülékén
Egyszerű lehetőség a DVD-lejátszó, a műholdvevő, a videomagnó és a beltéri egység közötti váltásra, a teljes házimozirendszer átállítása nélkül. A vezeték nélküli TV kapcsolatnak négy külön bemenete van – mindegyik saját SCART csatlakozóval rendelkezik –, így akár négy A/V eszközt is csatlakoztathat egyszerre.
Működik a következőkkel: DVD+RW/DVD/VCR/beltéri egység, és számos más eszköz
Bővítse lehetőségeit, nézzen bárhol otthonában mozifilmeket, sporteseményeket, élő előadásokat és egy sor TV csatornát! A vezeték nélküli TV kapcsolat bármilyen A/V tartalom átviteléhez használható, így PayTV-hez, Pay per View dekóderekhez, műholdvevőkhöz, beltéri egységekhez, DVD lejátszókhoz, videomagnókhoz és kamerákhoz.
A legtöbb videoeszközzel és termékmárkával kompatibilis
A vezeték nélküli kapcsolathoz a legtöbb audio-/videoeszköz által használt szabvány SCART és cinch csatlakozókra van szükség.
Gombnyomásra 4 eszközt kezelhet
Nincs szükség kábelcserére az adókészüléknél ahhoz, hogy a második TV-n tetszés szerinti videoeszköz műsorát nézhesse. Nyomja meg a forrásválasztó gombot, és váltson bemeneti eszközt.
Az eszköz zárt szekrényben működtethető
Ha audio-/videoeszközeit szekrényben tárolja, nem tudja azokat hagyományos infravörös távirányítóval irányítani. A Philips vezeték nélküli távirányító kapcsolat segítségével zárt ajtók mögött is irányíthatja az eszközöket. A rádiófrekvenciás kapcsolat fogja a távirányító által kibocsátott infravörös jeleket és rádiójelekké alakítja át azokat. A vevőegység ezt követően ismét infravörös jelekké alakítja vissza a vett jeleket.
Rögzítsen bármilyen forrásból, nem számít, mit néz
Ennek a rögzítési funkciónak köszönhetően bármilyen A/V bemeneti forrást rögzíthet, függetlenül attól, mit néz az első vagy második TV készüléken. Csak az adó-vevőnek kell megadnia, mely forrásból rögzítsen a videomagnó vagy a DVD-R.
Nincs többé zsúfoltság, rendetlenség, kábelfektetés vagy fúrás
Az adó- és a vevőegység közötti 2, 4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően elkerülhető a kábelfektetés vagy lyukak fúrására a falba.
A vezeték nélküli jelek áthatolnak a falakon és a plafonon is
Nem szükséges második A/V készüléket vennie vagy bérelnie. A vezeték nélküli rádiós rendszer segítségével bővülnek lehetőségei az otthonában, ahol bárhol nézhet DVD filmeket vagy kedvenc műholdas és TV csatornáit. A készülék a házon belül 30 m-es sugárban kiváló minőségű videó és sztereó audió jeleket nyújt, bárhol álljon is a második TV készülék.


Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2022-04-14 02:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts