2022. március 8., kedd

Porcelánhold - Ed Harris, Madeleine Stowe (Magyar kiadás!) - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Jó állapotban lévő DVD használt DVD.
Hang:  angol, francia, német, spanyol
Felirat:  magyar,  angol, német, francia, spanyol, holland, lengyel, cseh, svéd, norvég, olasz, török, portugál, héber, izlandi, görög, finn, dán, bolgár, hindi, arab
Porcelánhold
China Moon
Rendező:  John Bailey
Szereplők:  Ed Harris, Madeleine Stowe
Leírás:
Kyle Bodine kiváló nyomozó - modern Sherlock Holmes, aki a legapróbb bűnjelekből képes megfejteni a legbonyolultabb rejtélyeket is. Nem csoda, ha a gyilkossági csoport legjobbjaként rendre ő kapja a legnehezebb ügyeket.
Rachel Monroe elrontott házasságából próbál szabadulni - s hogy ezt elérje, nem riad vissza semmitől. Talán kapóra jöhet neki egy becsületes zsaru - Kyle Bodine, aki hetek óta a szeretője...
Rachel megöli a férjét, de Kyle előtt úgy állítja be a dolgot, mintha hirtelen felindulásból tette volna.  Bodineban egy darabig harcol egymással a jó zsaru és a szerelmes férfi, de végül ez utóbbi kerekedik felül: segít a nőnek eltüntetni a hullát és a nyomokat, de hiába használja fel minden rendőri tudását, tökéletes bűntényt ő sem képes kreálni.
A holttestet nem sokkal később megtalálják és Bodine-t bízzák meg a nyomozással...
Extrák: Lásd a mellékelt képeket.
 
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2022-03-02 14:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts