2021. szeptember 29., szerda

Hippychick - Hipseat - Babaülés ,csípőülőke-szürke - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Hippychick - Hipseat - Babaülés , csípőülőke-szürke Egyszerű és ergonomikus
1 x használt termék, gyári csomagolása nélkül. Rtsz: kd54
Eredeti ára: 18. 000 Ft
Allinshop ár: 9990 Ft
Szín Szürke
Márka HIPPYCHICK
Heveder típusa derék szíj
Ápolási utasítások Gépi mosás
Ajánlott minimális súly 6 kilogramm
Ajánlott maximális súly 20 kilogramm
VÁLASSZA AZ EREDETI, MEGBÍZHATÓ MINŐSÉGET!
ORVOSILAG GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZNEK MINŐSÍTETT CSÍPŐÜLŐKE.
Babahordozás = csípőülőke
A gerinc kímélésére! Biztonságos, Praktikus, Kényelmes, Egyszerű, Gyors! Hippychick Hipseat csípőülőke babahordozó A Hippychick Hipseat ideális a gyermekek szállítására hat hónaptól három évig. A kifejezetten a felnőttek hátfájásának egyik kiváltó okának kezelésére készült Hipseat szilárd polcot biztosít a gyermek számára, hogy üljön rajta, és alulról támasztja alá egyre nehezebb súlyukat. A gerinc megcsavarása helyett a szülő háta egyenes marad, a gyermek pedig a mellkasába van húzva, így a felnőtt és a gyermek egyaránt kényelmet és biztonságot nyújt.
KÖNNYEN ELTÁVOLÍTÁSA ÉS PONTTERVEZÉSE, valamint a megnövekedett szállítási helyzet miatt a termék felbecsülhetetlen értékű városnéző kirándulásokon, nyaralásokon, hosszú autózásokon, forgalmas városokban, fesztiválokon és más helyeken, ahol a babakocsik nem illenek. A hátát megerősítő kialakítása tökéletesen alkalmas 6 hónapos és három év közötti gyermekek szállítására.
A DÍJAT NYERŐ HIPSEAT CARRIER SEAT-ot oszteopáták, csontkovácsok, gyógytornászok és egészségügyi szakemberek jóváhagyják és ajánlják. Párnázott üléssel és csúszásgátló párnával rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében, és több nagyszerű színben kapható, további kiegészítőkkel a gyermekeiket gondozó elfoglalt szülők számára.

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2021-09-29 18:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts