2019. július 30., kedd

Narancssárga fedeles Tricikli - Jelenlegi ára: 15 950 Ft

Játékbolt:
Óvodavilág játék kínálat
Korosztály:
2-3 Éveseknek
Nem:
lányoknak és fiúknak
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen:
vásárlás után
FONTOS:
kínálatunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Narancssárga fedeles Tricikli tekerj a szabadban ezzel a Piros fedeles triciklivel! A Piros fedeles tricikli egy sportos formatervezésű, fémből készült kerékpár, mely szülőkarral rendelkezik.
Narancssárga fedeles Tricikli masszív kerekei és kényelmes ülése megkönnyítik a mozgást és a vezetés maximális biztonságát nyújtják. A jármű széles kerekeivel könnyedén tudsz a nehezebb terepen is haladni, és miközben hajtod a járgányt, erősödnek a lábaid is.
A nagyobb biztonság érdekében a jármű biztonsági kerettel és állítható napellenzővel, a fergetegesebb móka kedvéért pedig csengővel is fel van szerelve. A járgány ergonomikus kialakítású, puha szivacs borítású szülőkarral van ellátva, amely három magassági pozícióba is állítható, ezáltal igazodva a felnőtt magasságához.
A tricikli hátsó kosárral is rendelkezik, amelyben homokot, kavicsokat, vagy akár kedvenc kisjátékaidat is szállíthatod. A járművet családi használatra ajánljuk. A kerékpár nem használható közutakon, parkolókban és meredek emelkedőkön. Pattanj fel járgányodra, és hajtsd magad a szabadban játszva!
A tricikli anyaga fém, a kerekek anyaga gumi és műanyag.
A tricikli mérete: 105 x 50 x 101 cm.
A járgány maximális terhelhetősége 20 kg.
Ajánlott kor: 2-4 éves kor

Jelenlegi ára: 15 950 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts