2019. február 26., kedd

ATOMOS Ninja2 - Jelenlegi ára: 109 000 Ft

A Ninja-2 megőrzi az érintetlen, tömörítetlen videó minőséget a fényképezőgép érzékelőjét az Apple ProRes® vagy (opcionális) Avid DNxHD® a HDD / SSD-hez rögzítve, így azonnal kompatibilis az NLE idővonalával. A Ninja-2 forradalmian új „ Sensor-to-NLE” a munkafolyamat a leggyorsabb és legjobb minőségű, ma elérhető!
A merevlemez-tároló mérsékelt árával a 2½ ” -es lemezek használhatók a Ninja-2 nagyon olcsó; a tárolási költség már nem jelent problémát. A lemez vásárlása a Ninja-2-hez éppen olyan, mint egy szalag megvásárlása - kivéve, hogy az a lemezen azonnali „ nemlineáris” hozzáférést kap a videójához.
A Ninja-2 egygombos TFT-LCD kezelőfelülete intuitív és egyszerűen használható. Nincsenek bonyolult menük vagy nehezen megtalálható funkciók - mindent a kezdőképernyőn azonnal elérhető. Lásd: „ Használat a Ninja-2-hez ”.
A Ninja-2 szoftverfrissítéseit rendszeresen kiadják. regisztráció a Ninja-2 most biztosítja, hogy lépést tartson a frissítésekkel. A szoftverfrissítések és információk a következő címen is elérhetők lesznek:
www. atomos. com/support
Megjegyzés!!
A videó bemutató film jobb felbontását a Vatera nem engedi.
Valóságban élesebb és szín gazdagabb a Ninja 2 felvételei !
Számla adás van!
Szállitási költség nincs!
Garancia, mivel új szerünek latt hirdetve 1 hét. ( az erediti állapotban)


Jelenlegi ára: 109 000 Ft
Az aukció vége: 2019-03-12 14:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts