2018. november 29., csütörtök

Azur-malachit hasáb., ezotéria, lakásdísz - Jelenlegi ára: 4 200 Ft

MALACHIT + AZUR-MALACHIT két piramis végű hasáb,
marokkőnek, lakásdísznek, ezotériához.
Súlya: 68, 77 gramm.
Méretei: hossza 95 mm, laptávjai fent: 19/19/19, 4 mm, laptávjai lent: 19/20, 4/20, 1 mm, majdnem szabályos.
A képek részben természetes, többségében mesterséges fénynél készültek.
Képek szerinti forma és színvilág.  
A turmalin hatásai a fáma szerint:
Csakra:  koronacsakra, torokcsakra, szívcsakra, köldökcsakra, gyökércsakra.
Csillagjegy:  Kos, Bika, Iker, Bak.
Elem:  
Színe:  fekete, barna, zöld rózsaszín, vörös, sárga, kék, görögdinnyeszínű, kék– zöld.
Jellegzetességei:  a turmalin tisztítja, szűri és finomabb rezgésűvé alakítja át a tömör energiát. Földeli a spirutális energiát, megtisztítja és kiegyensúlyozza a csakrákat és védőburkot képez a test körül.
A turmalin sámánikus kő, amely a rituálék alatt védelmet biztosít. Alkalmas kristályjóslásra, hagyományosan pedig arra használták, hogy nehéz időszakban rámutasson, ki vagy mi okozza a gondokat; valamint jelezze a jó irányt, amelyen haladni kell.
A természetes módon képződött turmalinpálcák a gyógyítás hasznos eszköze. Megtisztítják az aurát, elmozdítják a blokkokat, szétszórják a negatív energiát, és megmutatják, miként lehet megoldani különleges problémákat. Remekül kiegyensúlyozzák és összekapcsolják a csakrákat. Fizikai szinten pedig újra egyensúlyba hozzák a meridiánokat.
A turmalin szorosan kapcsolódik a tündérvilág energiájához, s rendkívül hasznos a kert és a növények számára. Természetes rovarirtóként viselkedik; távol tartja a kártevőket, ha pedig elássuk a termőtalajba, egészséges és gazdag termést biztosít.
Pszichológiailag: elősegíti önmagunk és mások megértését, feltárja előttünk énünk mélységeit, erősíti az önbizalmat, és enyhíti a félelmet. Száműzi azt az érzést, hogy áldozatok lennénk, ugyanakkor vonzza a lelkesedést, a könyörületet, a toleranciát és a fellendülést.
A turmalin hatékony mentális gyógyító: egyensúlyba hozza a jobb és a bal agyféltekét, valamint pozitívvakká alakítja át a negatív gondolkodásmintákat. Összehangolja a mentális folyamatokat, a csakrákat és a biomágneses köpenyt. Hasznos segítség a paranoia kezelésében és a dixlexia megszüntetésében, mivel javítja a kéz és a szem közötti koordinációt, valamint a kódolt információk fogadását és megértését.
Érzelmileg: a vörös, a sárga és a barna turmalin jótékonyan hat a szexuális és érzelmi zavarokra, amelyek a libidó csökkenése mögött húzódhatnak meg.
Fizikailag: oldja a feszültséget, ami nagyon hasznossá teszi a gerincoszlop ivének kiigazításában. A testen belül kiegyensúlyozza a férfi– és a női energiát.
Gyógyhatása:  a turmalin oldalán a barázdák elősegítik az energiaáramlást, s ugyancsak azoknak köszönhető gyógyító, energianövelő és blokkoldó hatása. A különböző színű turmalin mindegyikének egyedi gyógyító képessége van.
Rózsaszín turmalin:  mint a nemi vágy fokozója vonzza a szerelmet az anyagi és a spirituális világba. Biztosítékot ad arra, hogy a szeretet nem jár veszéllyel; arra ösztönöz, hogy bízzunk a szeretetben; és megerősíti, hogy előbb magunkat kell szeretni, s csak azután reménykedhetünk mások irántunk érzett szeretetében. Segít megosztani a fizikai örömöket. Az érzelmi fájdalmat és a régi, károssá vált érzelmeket eloszlatja a szívcsakrán keresztül, amelyet megtisztít, valamit szintetizálja a szeretetet a spirituálissal. Elősegíti a békességet és a teljes ellazulást, összekapcsol a bölcsességekkel és a könyörületességgel, valamint megkönnyíti a gyógyító energia befogadását.
A gyógyításban a rózsaszín turmalin kiegyensúlyozza a nem megfelelően működő endokrinrendszert; jó hatással van a szívre, a tüdőre és a bőrre. Tegyük szívre!


Jelenlegi ára: 4 200 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 20:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts