2018. június 30., szombat

új ageloc galvanic spa II nuskin krémekkel - Jelenlegi ára: 73 500 Ft

 
AGELOC® EDITION NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM™ II
Bemutatjuk az ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II-t:
Programozható készülék, szabadalmazott önszabályozó galvánárammal és cserélhető kezelőfejekkel arcra, fejre és testre. A nagyobb, világosabb kijelző, intuitív felhasználás és továbbfejlesztett ergonómia könnyű és hatékony otthoni kozmetikai kezelést eredményez!
Az ageLOC® arckezelőfejnek köszönhetően, a Nu Skin Galvanic Spa System™ ageLOC® kezelő arcgéleit alkalmazva az új rendszer akár ötször annyi ageLOC® összetevőt juttat bőrébe, mint a korábbi készülék!
JÓTÉKONY HATÁSAI
Önszabályozó áramerősség
Cserélhető kezelőfejek
Intuitív felhasználás
A spa kezelések megfizethető alternatívája
Kényelmes otthoni használat
A jótékony bőrápoló összetevők még hatékonyabb felszívódása
Továbbfejlesztett technológia
Javíthatja az öregedésgátló összetevők bőrbe bejutását - akár 24 órán keresztül
ÚTMUTATÓ
ageLOC® arckezelőfej: a nagyobb, barázdált felület gondoskodik az arcgél bőrrel történő folyamatos érintkezéséről, és akár ötszörös ageLOC® összetevőt juttat a bőrbe.
Fejbőrkezelőfej – ez a fésű alakú kezelőfej könnyen siklik a hajban, a fejbőrrel folyamatosan érintkezve segíti a jótékony összetevőket tartalmazó kezelőtermékek bejutását egyenesen a hajhagymákba.
A test-kezelőfej három kerek gumó által növeli a bőrrel érintkező felületet, és könnyedén alkalmazható a kifejezetten erre a célra kialakított termékekkel együtt.
Célzott kezelőfej – ez a sima, lapos, ovális kezelőfej kiválóan alkalmas a nehezen megközelíthető, kicsi bőrfelületek kezelésére, úgymint a szemkörnyék vagy a száj környéke. Így koncentráltabban kezelheti ezeket a területeket is.
 


Jelenlegi ára: 73 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 16:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts