2018. június 23., szombat

Mentőmellény . - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó mentőmellény , vízi sportoláshoz . 1994-es gyártású , viszonylag keveset hordott darab . Többnyire a vitorlás szekrényben vagy csónak dobozban hevert . Régi darab , de nincs agyonhasználva . A színe egy kicsit már megfakult . Mérete L-XL közötti . Állítható kötlékkel , műanyag csattokkal  .  
Ez egy magánhírdetés , számla , garancia nincs . A termékek új vagy  használt , nem vagy működőképes állapotúak . Kérem alaposan nézze meg a képeket és olvassa el a termékismertetőt . Ha megnyerte a terméket , kérem 3 napon belül e-mailban vegye fel velem a kapcsolatot , küldöm a szükséges adatokat . Ha a termék ára a vásárlástól számított 7 napon belül nem kerül a számlámra , úgy jogot formálok arra , hogy elálljak a termék eladásától , azt újra meghírdessem és NEGATÍV értékelést adjak . A termék postázása a mindenkori postai díjszabás szerint történik . Vagy Vaterafutár / MPL / segítségével jut el a vásárlóhoz . Ettől eltérni csak a vásárló felelősségére vagyok hajlandó .
Kérem a fentiek tudomásul vételét . Ha valami nem tiszta , kérem a vásárlás előtt érdeklődjön . Köszönöm , hogy megtekintette a hirdetést .

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 23:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts