2018. május 30., szerda

Lego Star Wars 8084 Snowtrooper Battle Pack Bontatlan, Új, Igazi Különlegesség!!! - Jelenlegi ára: 9 480 Ft

Lego Star Wars 8084 Snowrtroopers Battle Pack, GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  Magánszemélytől, gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.
2010-es!!! kiadású még a "4számjegyű időkből", a Battle Pack (4db figura+jármű-ágyú-stb... ) szériában,  a Star Wars EPISODE V. - A Birodalom Visszavág megjelenésének 30. évfordulójakor kiadott készlet, ami a doboz oldalán külön logoval is fel van tüntetve, ez a képeken is jól látható.  
 
Meglepetésnek kitűnő, mivel már réges-rég nem kapható a boltokban, gyűjtőknek és a "mit vegyek Neki, már minden Star Wars legója megvan" dilemmában lévőknek kimondottan ajánlom.
Ha olyan ajándékot keres, ami "nem jön szembe akárhol", pláne nem figyel nagyáruházak és játékboltok polcain, akkor jó helyen jár!
Ez egy olyan doboz, amit nyugodtan adhat ajándékba bármelyik korosztály tagjának, minden gyűjtemény értékes darabja lehet, de jól mutat akár egy munkahelyi íróasztalon is. Az értékét mindig tartani fogja, különösképpen, ha bontatlanul őrzik meg az "utókor" számára, de mutatós egy kis Legoplatformra összerakva is.
A doboz mérete 19x14x4, 5 cm, amely 74db legóelemet tartalmaz, amikből összerakhatunk 4db figurát (Imperial Officer, AT-AT Pilot és 2db Snowtrooper) is, amelyek formázott SW fegyverekkel vannak ellátva.
Nagyon jól játszható a sok figura miatt, ezért és mivel teljesen új, gyerekeknek nyugodtan odaadható. 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlom, a kis alkatrészek miatt.
Kitűnően kiegészíti a többi, nagyobb, relatíve kevés figurával kiadott készleteket, de több doboz vásárlása esetén mozgalmasabb lehet  a lejátszott csatajelenet is.
A "nagyobbaknak", gyűjtőknek, is felhívnám a figyelmét a  ritka figurákra, amelyek más készletekben így együtt nem szerepelnek.
Kitűnő ajándékötlet, ajánlom minden Star Wars rajongónak, gyerekeknek, gyűjtőknek és a Nekik különleges ajándékot keresőknek!
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill. Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) lehetséges.  
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat. Ha egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet, nézze meg a többit is az oldal alján a többoldalas galériában, biztosan talál még az Ön számára érdekeset közöttük, üdvözlettel:
EXTRALEGO


Jelenlegi ára: 9 480 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 01:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts