2018. március 27., kedd

HD DVR autós eseményrögzítő kamera színes monitorral, éjjellátó funkcióval - Jelenlegi ára: 3 490 Ft


Örökítsd meg az utazások összes pillanatát! HD DVR autós eseményrögzítő kamera színes monitorral, éjjellátó funkcióval, 90 fokos látószöggel, idő és dátum kijelzővel, hangrögzítő funkcióval!
 
A legjobb pillanatok mindig utazás során történnek! A gyerekek vidám dalolászása, a közös éneklések, és természetesen a csodás táj látványa. Ha nem szeretnél lemaradni ezekről a fontos momentumokról, akkor mindenképpen szerezz be egy HD DVR autós eseményrögzítő kamerát!
Rendelj biztonságosan, kockázat nélkül! Csak a termék átvételekor kell fizetned az árát!
A kamera egyszerűen telepíthető és üzemeltethető, bárki könnyedén kezelni tudja. Vezetés közben folyamatos kép- és hangfelvételt készít, hogy egy pillanatról se maradj le! A készülék rögzíti a menet közbeni eseményeket, amit egy SD kártyára (32 GB-ig bővíthető) ment, amelyet könnyedén a számítógépedre, vagy laptopodra másolhatsz, de AV out csatlakozója révén közvetlenül TV-re is kötheted.
 
Az erős tapadókoronggal megáldott kamerát könnyen a szélvédőre szerelheted és kiváló minőségű felvételt készíthetsz vele. A gépkocsi indításakor a készülék automatikus bekapcsol és folyamatosan rögzíti a pillanatokat. Nemcsak a kocsiban zajló utazási élményeket, hanem az előre nem várt balesetet is lencsevégre kaphatod, aminek döntő szerepe lehet egy vitás eljárás során! Ráadásul a kamera időbélyeggel látja el a felvételeket, így tökéletes bizonyítéka lehet egy karambolnak, koccanásnak! Ez a többfunkciós felvevő HD minőségű videót készít, de használhatod lejátszóként, hangrögzítőként (diktafon funkció), és beépített akkuja révén fényképezőgépként is!
 
Termék jellemzői:
2, 5 "TFT színes monitor
6 LED, éjjellátó funkció
90 fokos látószög
Hangfelvétel
Automatikus rögzítési lehetőség az autó indításkor
Nagy sebességű felvétel
Idő és dátum kijelzés
Nappali és éjszakai felvétel
32 GB-ig használható SD kártya (nem tartozék)
Valós idő és dátum kijelzés a videón
Video: VGA (864 * 480), QVGA (320 * 240), D1 (720 * 480), HD (1280 * 720)
Akkumulátor típusa: Lítium-ion, 600mAh, 3, 7 V
A csomag tartalma:  In-Car Digital Video Camera Recorder, autós tartóval, Li-ion akkumlátorral, autós töltővel, USB kábellel és egy felhasználói kézikönyv (angol)


Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2018-04-17 23:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts