2018. február 26., hétfő

V-MODA - Crossfade II Wireless Matte Black Metal vezeték nélküli 3D fejhallgató - Jelenlegi ára: 108 900 Ft

Szín:
Matt fekete
Típus:
Bluetooth vezetéknélküli
Impedancia:
32 ohm
Frekvenciaátvitel:
5 hz - 40 khz
érzékenység:
100 db @ 1 khz 1mw
Mikrofon érzékenysége:
- 42 db @ 1 khz
Súly:
309g
Kiszállítás, fizetés, személyes átvétel, klikkelj ide infóért
Professzionális, prémium minőségű vezetéknélküli fejhallgató  32 Ohm-os impedanciával, 5 Hz - 40 kHz jelátvitellel, 100 dB max hangnyomással, 50mm-es hangszórókkal, tartozék mikrofonos kábellel, akár 14 órás működéssel.
Kiszállítás, fizetés, személyes átvétel, klikkelj ide infóért
A jelenleg kapható egyik legjobb - ha nem a legjobb! - vezetéknélküli fejhallgató, mellyel szabadon mozoghat bárhol a világban! No. 1 Remasterelt hang, a legkiválóbb minőségű hangzás érdekében!
Wireless hang, késlekedés nélkül?
A V-MODA audiophil-barát fejhallgatója hitelesítetten tudja a 40 kHz-es Hi-Res felbontást vezetékes módban! Azonban Bluetooth kapcsolattal is ugyanazt a minőségi zenehallgatást teszi lehetővé, mint vezetékes módban. Szinte késleltetés nélkül élvezhetjük kedvenc zenéinket 10 méteres távolságból is, akár mobil eszközzel, akár laptoppal csatlakozunk. Ráadásul egyedülálló módon akár 14 órán keresztül is! Amint csatlakoztatjuk a vezetéket, úgy azonnal automatikusan kikapcsolja az akkumulátort és a Bluetooth elektronikát, így spórolva további energiát a későbbi vezetéknélküli zenehallgatáshoz. Kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból készül, egyetlen mozdulattal összecsukható és hordtokjába helyezhető. A szabadalmaztatott kettős membrános 50mm-es hangszóróknak köszönhetően nem csak a mélyeket és a magasakat tudjuk élesen elkülönítve hallani tiszta közepek mellett, hanem lehetőség van 3D hanghatások keltésére is. Mindezt szabadalmaztatott tökéletes passzív zajszigetelés mellett, hogy környezetünket a lehető legkevésbé zavarjuk.
V-MODA VAMP AMP/DAC technológia
A legkorszerűbb, CD-minőségű hangot a Qualcomm APTX audió codec teszi lehetővé Bluetooth-os kapcsolat esetén, ami a mai legkorszerűbb audió-átjátszó codec, gyakorlatilag veszteségmentes jelátvitelt biztosítva. Ez a codec tökéletesen hangolt, hogy megfeleljen a Remix fejhallgató-erősítők számára is, beleértve a Bluetooth hangszórókat is.
Elpusztíthatatlan kivitel?
A V-MODA SteelFlex szabadalmaztatott fejpántja tartós bőr borítással készül, hogy viselete a lehető legkényelmesebb legyen hosszú időn keresztül. Azonban a gyártó a kényelem mellett arra is ügyel, hogy ellenállóképességben és tartósságban a legkeményebb szintű MIL-STD810G amerikai katonai szabványnak is megfeleljenek eszközei. A kábelcsatlakozók 45 fokban elfordított szöge is a tartósságot hivatott biztosítani. A kevlár-bevonatos vezetékeket pedig akár 1 millió alkalommal is meg lehet hajlítani anélkül, hogy minőségromláson mennének keresztül. A fejpántos hajlítás is tökéletes, a SteelFlex konstrukció akár 10 fokban is hajlítható. Bírja a nagy hőmérséklet-ingadozásokat, és téli körülmények között is tökéletesen üzemel. A szellőzést a szintén szabadalmaztatott V-Port rendszer biztosítja, így elkerülve a felmelegedést és segítve az eszköz lélegzését. A különálló hangerő és többfunkciós kezelőszervek valamint a rejtett mikrofon lehetővé teszik a hívások fogadását Bluetooth üzemmódban is. A levehető Speakeasy mikrofon pedig kifejezetten hangfelismeréshez készült.
V-MODA -  Crossfade Wireless II jellemzői:
Zárt, vezetéknélküli fejhallgató
Beépített Bluetooth kapcsolat, 10m hatósugárral
3D soundstage technológia
2-hangszórós 50mm-es rendszer (belső és külső gyűrűk, melyek elválasztják a mély és a közé-magas hangszórókat)
Japán gyártmányú CCAW tekercsekkel
Kizárólag prémium minőségű alapanyagokból gyártva
Könnyű, mégis masszív kivitel, SteelFlex acél fejpánttal
Kompatibilis a legtöbb V-MODA kiegészítő termékkel
Passzív zajszűrés, minimálisra szorított hngszivárgás
Teljesen összecsukható CliqFold pánt
Mikrofonos kábel tartozék, stúdiósok, DJ-k, gamerek, mobileszközök számára
Bliss habszivacs párna
Akár 14 órányi folyamatos zenehallgatás
Tartozékok:
Exoskeleton hordtáska
2 V-Port nyílás
Karabíner clip
1-gombos SpeakEasy kábel beépített mikrofonnal
V-Micro USB-kábel
Aranyozott 6. 3mm-es jack V-Moda adapter
V-Moda matrica


Jelenlegi ára: 108 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts