2018. január 29., hétfő

Amway Univerzális tisztítószer L.O.C.™ - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Az L. O. C. Univerzális tisztítószer mindenfajta kosszal, lerakódással és szennyeződéssel elbánik, és nem hagy maga után durva maradványokat.
 
Előnyök és hatások
Hatékonyan tisztít, mindenfajta kosszal, lerakódással és szennyeződéssel elbánik, makulátlan, csíkmentes ragyogást eredményez, így öblíteni nem szükséges.
Természetes eredetű, mégis hatékony tisztító összetevőinek köszönhetően tisztává, természetesen frissé és biztonságossá teszi otthonát.
Univerzális és sokoldalú, így megkönnyíti az otthoni tisztítási feladatok elvégézését.
Nem hagy maga után káros maradványokat, mert nem tartalmaz foszfátokat, maró hatású savakat vagy klóros fehérítőt, és teljes mértékben biológiailag lebomló.
 
Érvek a termék mellett
Ha foltmentes ragyogást és biztonságot szeretne otthonában, az L. O. C. Univerzális tisztítószer ideális megoldás az Ön számára. Ez az univerzális tisztítószer hatékonyan és gazdaságosan eltávolítja a koszt, lerakódást és szennyeződéseket minden mosható felületről. Mivel természetes összetevőket tartalmaz, és minden maró hatású, káros vegyszertől mentes, kéztisztításhoz is alkalmas, és nem hagy maga után káros vagy mérgező lerakódásokat.  Hatékony, sokoldalú, kíméletes és környezetbarát – nem csoda, hogy több mint fél évszázada világszerte nagyon sok család bizalmát elnyerte, és rengetegen használják.
 
Érdekességek
Az L. O. C. Univerzális tisztítószer volt az AMWAY márka legelső és azóta is legnagyobb darabszámban értékesített terméke– generációk óta világszerte számos háztartás nélkülözhetetlen kelléke.
Az AMWAY BiQuest Formula összetételét tartalmazza. A Biquest Formula összetételt tartalmazó termékek a természetes eredetű, kiemelkedően aktív összetevőik révén különleges tisztítóerőt biztosítanak anélkül, hogy károsítanák a környezetet.
Az Amerikai Környezetvédelmi Hivatal (EPA) és a SAfer Choice program akkreditációja szerint a termék összetevői kedvezőbb hatással vannak az emberi egészségre és a termék kedvezőbb környezetvédelmi tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ugyanilyen típusú, hagyományos termékek.
Az AISE (International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products) tanúsította, hogy az AMWAY HOME termékek teljesítik a szövetség környezetvédelmi, társadalmi és gazdasági szabványainak előírásait.
Miután az Amway Home Univerzális tiisztítószert higította az Amway Home permetező palackban, használja fel 30 napon belül vagy dobja ki a folyadékot. Mindig ürítse ki és alaposan öblítse el a palackot és a permetezőt az újratöltés előtt.
Legfontosabb tulajdonságok
Természetes eredetű összetevőket (pl. kókuszolajat és sót) tartalmazó,  kiemelkedően koncentrált összetétellel rendelkezik.
Minden mosható felületen, így a fürdőszobában, konyhában, festett fafelületeken és más háztartási felületeken is használható.
Tiszta, friss illata eszenciális olajakat tartalmaz.
Összetételének köszönhetően teljes mértékben biológiai úton lebomlik, és nem tartalmaz foszfátokat, maró hatású savakat vagy klóros fehérítőt.
A termék használata
Az L. O. C. Univerzális tisztítószer használható a fürdőkádon, toaletten, falicsempén, mosdókagylón, zuhanyon és márványfelületeken. Biztonsággal használható ugyanakkor a tűzhelyek, munkapultok, mosható falak, ajtókilincsek, telefonok, kukák és festett fafelületek tisztításához.
Általános tisztítási feladat esetén adagoljon 30 ml L. O. C. ™ Univerzális tisztítószert 5 liter vízhez egy vödörben. Mossa le a felületet, és szükség szerint szárítsa meg. Öblíteni nem szükséges!
Ha permetként használja, az AMWAY Permetszóró flakont töltse meg a 9: 1 vonalig 450 ml vízzel. Töltse fel az Univerzális tisztítószerrel az 500 ml vonalig, majd permetezze a felületre, és törölje szárazra.
Kéztisztításhoz használja koncentrált állapotban, majd öblítse le a kezét.
 
Összetevők
víz, nátrium-laurét-szulfát, C10-16 alkohol-etoxilát, kokamidopropilamin-oxid, nátrium-klorid, citromsav, illat, metilkloroizotiazolinon, metilizotiazolinon.


Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2018-02-19 01:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts