2017. május 30., kedd

Mesés Toszkána, Liguria,LaVedetta*** 6nap+regg - Jelenlegi ára: 89 500 Ft


 
 
 
 
 
Hotel La Vedetta /Montenero / Toskana/ Olaszország
Fedezze fel a gyönyörű Toszkánát!  
6 nap / 5 éj 2 személy részére reggelivel
Az ajánlat tartalma
6 nap/5 éj két személy részére standard szobában
büféreggeli
nyáron napozóterasz nyugágyakkal és napernyőkkel
Parkolóhely
A licitált ár tartalmazza a fenti szolgáltatásokat és 2 személyre értendő.
Az utalvány 1 évig érvényes, szabad helyek függvényében.
KIVÉVE: Szilveszter, június, július, augusztus, ünnepnapokra 3 héttel a tervezett érkezés előtt foglalható.
Foglaláskor meg kell adni az utalvány számát!
Szabad helyekről csak a szálloda tud felvilágositást adni.
Hotel La Vedetta
A Hotel La Vedetta 3* egy dombon fekszik, melyről gyönyörű panoráma nyilik Livorno városára.   A hotel 31 kompletten felújitott szobával rendelkezik.   Itt található a Costa Etrusca legszebb panoráma-kilátópontja.  A villa a  18. században épült,  és Báró Herman de Schubart, a dán király minisztere lakta.  Ő nevezte el  "La Vedetta"-nak, a csodálatos kilátás miatt.
A hotel toszkán stilusban diszitett. A nyári hónapokban a hotel saját éttermében is étkezhet. A hotel bárral, recepcióval, hallal, étteremmel (májustól szeptemberig), parkolóhellyel és napozóterasszal rendelkezik.
Szobák
A szobák felszereltsége:
Klima
fürdőszoba zuhanyzóval,  WC
TV
Minibár
Telefon
Modem és fax csatlakozási lehetőség
Elhelyezkedés
Ez a  hotel - amely Livorno területén található - a Galleria degli ex Voto, Santuario di Montenero és Ciano-mauzóleum közelében fekszik.
Livorno
Livorno egy kikötőváros Olaszország Toszkána régiójának nyugati határán, a Ligur tenger  partján. Livorno megye székhelye, Olaszország nyugati partjának harmadik legnagyobb kikötője.
Livorno alatt sziklás partszakaszok vannak, melyet lassan felvált a finom homokos part, kiépített üdüpőhelyekkel. Castiglioncello, Rosignano, Cecina és Vada, majd lejjebb Donoratico, Bibbona, San Vincenzo és a Baratti öböl. Nem messze a parttól Calidario fürdő és etruszk helyek mint Populonia, Venturina és más látnivalók. a sziklás öblökhöz nehezen lehet lemászni de érdemes, a Spiaggia Binaca finom fehér homokos strandja igazi kuriózum.  Érdekes történetek halászokról, szirénekről....
Környék
Livorno alatti rész sziklás,  kis öblökkel, ahova nem mindig könnyű lejutni, aztán jönnek a kavicsos és homokos részek, sok a vad, lakatlan rész pineaerdőkkel, dünékkel.
Livorno strandjai:
Spiaggia Roma - sziklás, a Bagni di Romától délre, ideális surfösöknek
Tre Ponti - finom kavicsos, Livornoban az Ardenza nevű részen, a surfösök paradicsoma, mert a medere formája ideális hullámokat formáz
Spiaggia della Tamerice - kavicsos
Spiaggia del Accademia - sziklás és kavicsos rész a tengerészeti akadémia alatt, az ippodromo-nál
Cabianca - kavicsos part, homokos a vízmeder, Livornoban viale del Antignano végén
Cala del Leone - sziklás, nehezen megközelíthető Livorno alatt a Califuria és Calignaia hídak között
Castiglioncello egy kisebb félsziget, ami benyúlik a tengerbe, főként kavicsos strandokkal, sziklás parttal, az északi részen van egy homokos öböl is, de itt a vízben vannak nagyobb lapos sziklákkal.  Szinte végig fizető strandok vannak, a déli részen egyszerübb a parkolás.
Rosignano egy sík részen lévő homokos partra épült városka, sétálóutcával, fent a domboldalon egy nagyon hangulatos kisváros Rosgnano Marittima mindenképpen megér egy kiréndulást. Itt vannak sziklás és homokos partszakaszok, de Rosignano Solvay-nál kezdődik a fehér homokos strand, igaz háttérben gyárkéményekkel.
Aztán nagyon szép Vada, innen pár km délre, a híres fehér homokos strand, romatikus homokdünékkel, a fiatalok kedvence, sokszor parti rendezvényekkel (sangria parti, koncertek). Itt csak egy napernyős van, meg egy büfé és vannak zuhanyzók meg wc-k, de mindenért fizetni kell. Hivatalosan ugyanis nem lehetne fürdeni a vízben, bár kék zászlós a part vagyis tökéletes a vízminőség. Itt is a főútnál kell parkolni, van jobbra és balra is egy-egy nagyobb parkoló a lámpánál, lehet fél napa is jegyet venni, de vigyázat - legalább 300 métert kell gyalogolni a vízig, igaz bokrok, fák között, de akinek minden gyerekjátékot is le kell cipelni, az készüljön fel....
Cecina Mare - a parti rész alig 20méter széles, tehát eléggé nagy a zsúfoltság nyáron, a part apró,  sötét kavicsos de a déi részen a pineta mellett homokos részek is vannak.  A strandok kb fele a szabad, vagyis ingyenes, felváltva vannak a fizetők is (ebből több is van szerintem), van amelyik elegánsabb, van amelyik kevésbé, de mindegyiknél vannak napernyők és ágyak vagy székek, és zuhany (külön fizetendő) meg a legtöbbnél kis kávézó is. Van egy hosszú sétány is, amit este lezárnak az autóforgalom elől, de a végén a pinea erdő felé meg a párhuzamos eggyel hátrébb lévő utcában  lehet parkolni ( árnyékos ). Van egy csomó kis üzlet, étterem és kávézók a parton, szökőkútak - nagy a nyüzsi, bár a parti sáv elég keskeny, tehát hétvégén főszezonban túlzsúfolt is.
Alig pár km észak felé a közeli Mazzanta strandjait, itt nem olyan gyorsan mélyül a víz, én mindig ide megyek a gyerekkel a parti úton lehet parkolni és egy keskeny pineafás sávon kell gyalog átmenni, így bukkansz ki a partra,  ahol szintén vannak fizetős de főleg ingyenes részek, és van vizisport központ is vizibiciklikkel stb.
 
 
Fekvés
Livorno külterületén, kb  5km-re a tengertől, egy domboldalon fekszik.  A hotel 20 percre található a reptértől és 10 percre a az E80 autópáylától.
Kedvező fekvésének köszönhetően a Toszkána legszebb városai kevesebb mint 1 órányi autóúton belül elérhetők.
Pisa (Repülőtér G. Galilei): 20Km
Firenze: 100 Km
Lucca: 45 Km
Kikötő (Korzika, Szardinia felé)  9 km
Elba szigete : 90 km
 
 
Hotel La Vedetta, 3*
57128 Montenero - Livorno
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy készpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Fizetési határídő 5 munkanap, kérem csak akkor licitáljon, ha a fent leírtak megfelelnek.
Köszönöm, hogy elolvasta, sikeres licitálást, kellemes üdülést !
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 89 500 Ft
Az aukció vége: 2017-06-20 08:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts