2020. január 29., szerda

Lenor illatosító kendő szárítógépbe (nyári szellő illat) - 11 db - bontott - Jelenlegi ára: 1 Ft

Bontott csomagolású illatosító kendő szárítógépbe (nyári szellő illat)
A bontott csomagolás 11 db új kendőt tartalmaz.
A szárítógépben a ruhák gyakran elveszítik a mosógépben használt öblítő illatát. Erre kínál megoldást a Lenor szárítógépekhez tervezett terméke - amelyet számos más helyen is lehet használni a kellemes illat érdekében.
Előnyei:
- Megakadályozza a gyűrődéseket.
- Puhák és jó illatúak lesznek a ruhák.
- Sokáig tartó frissesség.
További felhasználási helyek:
- ruhásszekrény
- cipősszekrény
- táska
- tárolók
Hogyan használd?
 - Töltsd meg a szárítógépet és tegyél egy új Lenor kendőt a ruhák tetejére. Nagyobb mennyiségű ruhához, illetve az extra puhaság érdekében tegyél bele még egy kendőt. Indítsd el a szárítást.
- Használat után dobd ki a kendőt a kommunális szemétbe.
- A műszálas ruhákat szárítsd alacsony hőfokon, máskülönben a kendő kisebb olajos foltokat okozhat a ruhákon. (Ezeket a foltokat könnyen el lehet távolítani, ha megdörzsölöd a foltokat egy vizes, szappanos szivaccsal, majd újra kimosod a ruhát. )
Összetevők:
Tetramethyl Acetyloctahydronaphtalenes, Acetylcedrene, Hexyl cinnamal, 4-tert-Butylcyclohexyl Acetate.
A termék allergiás reakciót okozhat.
---Ezt a terméket már 990 Ft-ért házhoz szállítom!
Ezt a terméket - a vételár, a szállítási költség és szállítási cím megérkezésétől számítva - egy munkanapon belül postára adom!
---
Hét napos garancia minden termékemre! Az általam vállalt garancia azt jelenti, hogy a saját költségemen visszaveszem a terméket, valamint megtérítem a vételárat és a vásárlónak egyéb jogcímen okozott költségeket (pl. szállítási költség) abban az esetben, ha- a termék nem felel meg a hirdetésben leírtaknak, ÉS- ezt a termék átvételétől számított hét napon belül a vásárló e-mailben jelzi nekem. Az átvétel napjától számított 7. nap leteltével a garancia érvényét veszíti.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-01-29 17:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts