2021. július 26., hétfő

Csomagtartó védő takaró kutya szállításához - Szürke - Jelenlegi ára: 13 890 Ft


csomagtartó maximum mérete:
110x100cm
Kutya és más kedvencek autóban való szállításához csomagtartó védő takaró. A világos szőr kevésbé látszik rajta, így jó választás, ha világos színű a kutya.  Ellenálló a kaparásnak, víznek, deformációnak és a szennyeződéseknek. Könnyen tisztítható, 30 fokon mosható.
Foltok ellen: a szürke szín mindig jó választás a felületi szennyeződések eltakarására, amelyeket sár, kutyaszőr stb. okoz. Nem kell aggódnia, ezeket a következő megállónál a védőtakaró könnyű tisztíthatóságának hála egyszerűen le tudja takarítani, addig pedig nem fogják zavarni a szennyeződések.
Használja egész évben: védje a csomagtartót akár egy nyaralás vagy költözés alkalmával is. Extra erős, több rétegű, impregnált csomagtartó védőnk ezekkel is elbír. Más termékekkel szemben így valódi védelmet nyújt, hosszú időn keresztül használva is. Megnyugodhat vezetés közben, hogy a csomagtér biztonságban van.
Oldalt is véd: a csomagtartó védő kádszerűen védi az autó belsejét, nem hagyva helyet a szennyeződések kijutásának. Rögzítési lehetőségeket úgy terveztük meg, hogy a lehető legtöbb autóba könnyen felszerelhető legyen. Hátsó ablak stb. hiányában is némi leleményességgel rögzíthető öntapadó tépőzárak használatával.
Csomagtartó minimum mérete: 90x90cm | csomagtartó maximum mérete: 110x100cm (olvasson tovább, ha a méret nem megfelelő)
Ha a 110cm-es hossz nem lenne elegendő (pl. lehajtott ülésekre keres csomagtartó védőt), akkor nézze meg az első-hátsó ülésvédőinket is, amelyek a képen látható módon használhatók csomagtartó védőnek is:


Jelenlegi ára: 13 890 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 21:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts