2021. március 24., szerda

Amazfit GTR 2e okosóra eladó - AMOLED, GPS - Jelenlegi ára: 34 000 Ft

Eladóvá vált egy Amazfit GTR 2e az eredeti GTR 2-re váltás miatt. Használt, de újszerű, karcmentes, viszont külföldről érkezett, így garancia nincs. Doboza, töltője, stb megvan.
AMOLED, GPS, stb., alább a leírása
A(z) Amazfit GTR 2e Obsidian Black okos karóra azoknak ajánlott, akik megbízható okoseszközt keresnek napi sporttevékenységük monitorozására. A(z) óratok igazán bámulatos, csakúgy, mint a(z) szilikon óraszíj. Egy 1, 39"-os kijelző segítségével a(z) Amazfit GTR 2e Obsidian Black a legkülönfélébb információkat jeleníti meg.
A(z) Amazfit GTR 2e Obsidian Black okos karóra fontos paraméterei
A(z) Amazfit okosóra összekapcsolható az Android és iOS operációs rendszerrel
Vízállósági szintje: 50 m (5 ATM)
Az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzője megmutatja, ha töltés szükséges
A(z) Amazfit GTR 2e Obsidian Black képes kezelni az okostelefonról érkező értesítéseket
A nélkülözhetetlen iránytűnek hála mindig meg fogod találni a helyes utat
Sportoláskor hasznos lesz a magas érzékenységű barométer
Alapvető mozgásérzékelő segíti a tevékenységeket nyomon követő funkciókat
Giroszkóp biztosít még pontosabb adatokat
Időkijelzés: digitális
A(z) Amazfit GTR 2e Obsidian Black okos karórába egyszerű beleszeretni
A(z) Amazfit GTR 2e Obsidian Black teljes mértékben összehangolható Android és iOS operációs rendszerű eszközökkel Bluetooth használatával. A lejátszó egyszerűbbé teszi a dalok kiválasztását anélkül, hogy elő kéne húznod a mobilt a zsebedből. A töltöttségjelző megbízhatóan figyelmeztet az akkumulátor alacsony töltésére. A készülék akkumulátora 576 óra hosszan működik egy feltöltéssel, így nem merülhet le pont akkor, amikor sportolni indulsz. A szenzorokat illetően a következőkkel látták el: iránytű, gyorsulásmérő, barométer, giroszkóp és fényerősség.
Ez a(z) okosóra igazi sporttárs
A(z) Amazfit GTR 2e Obsidian Black nyomon követi az olyan sporttevékenységeket, mint a(z) futás, kerékpározás, séta és úszás. 50 m (5 ATM) vízállósági értékének köszönhetőn az okos órát úszás és búvárkodás közben is használhatod. A kiegyensúlyozott étkezés elérésében úgyszintén támogat az elégetett kalóriák számlálásával. A beépített lépésszámláló funkció folyamatosan rögzíti a mozgást és érdekes statisztikákat készít. Futás közben díjazni fogod a megtett távolság mérését. A smartwatch a térképen is kijelzi, merre futottál.

Jelenlegi ára: 34 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-24 15:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts