2021. január 26., kedd

6 funkciós ránctalanító zsírbontó arckezelő testkezelő gép készülék kavitáció ultrahang lipolézer - Jelenlegi ára: 205 0

6 funkciós arckezelő testkezelő gép készülék ránctalanító feszesítő zsírbontó kavitáció ultrahang lipolézer rádiófrekvencia kozmetikai szalon
A készülék 6 funkciója:
1. Ultrahangos kavitációs zsírbontás
Kiemelkedően hatékony kezelés narancsbőr kezelésére, a vastagabb, makacs zsírpárnák eltűntetésére és a nyirokkeringés javítására.
2. Vákuum + bipoláris rádiófrekvenciás kezelés (Multishape)
Tökéletes cellulit kezelésre, ráncok eltűntetésére és bőrfeszesítésre. A bipoláris rádiófrekvencia elősegíti a zsír lebontását és serkenti a test anyagcseréjét, a vákuum masszázs pedig segíti a zsír és a méreganyagok távozását a szervezetből.
3. Rádiófrekvenciás kezelés testre
Az RF technológia a legújabb tudományos megoldást kínálja a cellulit és testformázás kezelésében és a bőrfeszesítésben. Egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.
4. Tripoláris rádiófrekvenciás kezelés arcra
A tripoláris rádiófrekvenciás kezelés tökéletes megoldás bőrfeszesítésre, ránctalanításra, bőmegújításra, arcfiatalításra, kollagén rekonstrukcióra.
5. Tripoláris rádiófrekvenciás kezelés szemre
Kiemelkedően hatékony kezelés a szem környéki terület feszesítésére, ránctalanítására.
6. Lipolézeres zsírbontás
Alakformálás gyorsan és egyszerűen - célzott helyről. A lézerfény hatására javul a mikrokeringés és a bőr oxigénellátottsága, így a kezelt területen feszes és tónusos bőr jön létre. Alkalmazása zsírcsökkentést, körméret csökkenést eredményez, ezért hatékony az alakformálásban. Alkalmazható narancsbőr kezelésére, valamint striák halványítására is. A lézeres stimuláció aktiválja a kollagén és elasztin rostokat, így feszesítő, fiatalító hatású.
A gép hibátlan, újszerű állapotú.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE NINCSEN LEHETŐSÉG. Csak e-mailben vagyok elérhető. A POSTAKÖLTSÉG UTÁNVÉTELES FIZETÉSSEL 4320 FT.
KÉRLEK, HOGY CSAK AKKOR LICITÁLJ, HOGYHA EZT ELFOGADOD. KÖSZÖNÖM.

Jelenlegi ára: 205 000 Ft
Az aukció vége: 2021-01-26 19:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts