2020. május 21., csütörtök

Szuper hetes karkötő, melódiakő (860) - Jelenlegi ára: 5 330 Ft

Szuper hetes karkötő.
A normál méretnél valamivel kisebb.
Az ékszer természetes ásványból készült.
Szuper hetes
Jellegzetességei: ötvözi az ametiszt spirituális és védelmező tulajdonságait, a füstkvarc tisztító és földelő tulajdonságait, valamint a rutilos kvarc, a goethit, a lepidokrokit és a kakoxén energiaserkentő vonásait. A szuper hetesnek már a legkisebb darabkája is hordozza az egész kő rezgését, akár jelen van benne valamennyi ásvány, akár nincs, és emlékeztet arra, hogy a Föld és a csillagok gyermekei vagyunk.
Spirituálisan: ez a magas rezgésű kő valóságos spirituális erőmű, amely páratlan tisztánlátást hordoz. Azt tartják róla, hogy megváltoztatja a bolygó és minden rajta élő rezgésszintjét, és elhozza a Vízöntő korát. A szuper hetes ásványok közül több hordoz az útmutatás és az inspiráció legmagasabb forrásához kötődő belső ént, így nem kell máshová fordulnunk útmutatásért. Ezzel a kővel meditálni mennyei élmény, és ez a kristály azért is hasznos, mert képes virág, vagy drágakő esszenciát hordozni távgyógyítás érdekében. Támogatja és erősíti a közelében lévő kristályok rezgését. Aktiválja a csakrákat és a finomtesteket, összehangolja őket a legmagasabb spirituális rezgésekkel, emellett működésbe hozza a spirituális képességeket, valamit erősíti minden metafizikai munka hatását. Gyógyítja a fizikai, a szellemi és a spirituális rendellenességeket, és újra megindítja a lélek kommunikációját az isteni valóval, így emlékeztet arra, hogy mi magunk is részei vagyunk az egésznek, ami sokkal több, mint pusztán az emberi lények testvérisége.
Érzelmileg: megnyugtató és gondoskodó kristály.
Környezetileg: találkozhatunk apró szuper hetes csúcsokkal, amelyek rendkívül hatékonyak a bolygó kristályrácsának gyógyításában, emellett ez a kő elősegíti az öngyógyítást, valamint azt, hogy megnyíljunk új spirituális valóságok iránt. Különösen hatásos kristályrácsban, mivel csúcsai kivonják a pangó energiát a testből, illetve eltávolítják a zavart Föld- vagy közösségi energiapontokból. Különösen hasznos ott, ahol a teret áthatja a terrortevékenységtől vagy a faji zavargásoktól való félelem, mivel békével, a közösség biztonságosságának és az összekapcsolódás érzésével ajándékoznak meg. Gyógyhatása: rendkívül hasznos, mivel kiegyensúlyozza a testet, serkenti természetes gyógyító rendszerét, gyógyítja a sejtmemóriát. Támogatja az immunrendszert, a bőrt és a csontokat.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 2.
Személyes tapasztalat: Hirtelen, erősen nyitja az energiarendszert, ami átmeneti instabilitást, védtelenség érzést, esetleg fejfájást, szédülést okozhat. Éppen ezért tanácsos fokozatosan hozzászoktatnunk magunkat. Eleinte rövid ideig tanácsos érintkezni vele. Az első kellemetlen tünetnél tegyük le, majd később újra próbálkozzunk. Viszonylag rövid idő alatt hozzá lehet szokni, utána már hatékonyan segít minket.
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Nagyon fontos! Kérem, sose utaljon a díjbekérő levelem elolvasása előtt, mert a szállítás sok esetben olcsóbb, mint amit a rendszer összesítésben megad.
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 5 330 Ft
Az aukció vége: 2020-05-22 07:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts