2019. november 25., hétfő

Új Digitális Plazma pen eladó - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Új Digitális Plazmapen raktárról eladó. Hosszó távú, kedvező árfekvésű fogyóanyag ellátást biztosítunk(40. 000db tű van jelenleg raktáron).
Az ár lehet, hogy meglepő, tekintve, hogy hasonló készülékeket akár több százezer forintért is értékesítenek. Amennyiben megnézzük a valós, távol-keleti beszerzési árakat akkor rögtön reálisnak tünik. Pl. a müncheni Beauty kiállításon 2500 euróért árulták ugyanezen plazmapent. Fontos megjegyezni, hogy ezen készülékeket egyetlen gyár gyártja kínában, akitől közel 10 éve folyamatosan vásárolunk többféle kometikai készüléket.  
Három színben: arany, rózsarany és fehér
6 Fokozatú
Digitális kijelző
Akkumulátoros működés
Széles tartományban állítható (1-4 fokozat kozmetikus, 5-6 fokozatok orvosok részére)
Használati útmutatóval!
A kezeléshez szükséges tűk is rendkívül kedvező áron adom.
Csepel mellett Szigetszentmiklóson is átvehető!
Használata jelenleg nem szabályzott, viszont fontos megemlíteni, hogy neves szakemberek kozmetikusok számára nem végezhető tevékenységként kategorizálták. Ennek ellenére számos forglamazó jelenleg is okatja és forgalmazza kozmetikusok részére. A környező országokban engedélyezik és használják is kozmetikusok.
Maga a kezelés rendkívül eredményes, látványos. Tapasztalataink szerint ésszerű és óvatos alkalmazás mellett kozmetikusok kezében is biztonságos.  
Tehát orvosok hivatalosan is alkalmazhatják, kozmetikus a negatív véleményezés tudomásul vétele mellett, saját felelősségére alkalmazhatja, ahogyan teszik több százan jelenleg is.  


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 10:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts