2017. február 21., kedd

Kiadó egy 4 fős apartman 2017.07.22.-07.29.-ig, Horvátország Brac szigetén, Supetar - Jelenlegi ára: 175 000 Ft

29. héten
2017. 07. 22. -2017. 07. 29. -ig
8 nap/7 éjszaka
Kiadó egy 4 fős luxusapartman(pótágyazható) 2017. július 22-29-ig, a horvátországi Brac szigetén, Supetarban.
Budapesttől mintegy 700 km-re, gyönyörű, mediterrán környezetben, 14 hektáros területen.
Pontosabban a Waterman Holiday Club H04-es 4 fős, emeleti apartmanja, mely közvetlenül a tengerparton helyezkedik el(30 méterre a tengertől), egy nagy kiterjedésű üdülőkomplexum részeként.
A Waterman Holiday Club klimatizált apartmanjai minden igényt kielégítenek. Igényes berendezésük és a napfényes Adria együttesen nyújtják azt a vendégeknek, amire egy otthonosan kikapcsolódni vágyó ember számít.
Hasznos információk:
Az apartmant délután 16 órától lehet elfoglalni és a következő szombaton 10 óráig kell elhagyni.
Érkezéskor 80 Euró kauciót kell fizetni, amit távozáskor visszakapunk.
Parkolódíj: 20 Euró/személygépkocsi/hét.
Üdülőhelyi díj: 1 Euró/fő/nap.
Splitbből Supetarba komppal jutunk át, kb. 45 perces az út.
Érkezéskor nem a Hotel Kaktus recepcióján kell bejelentkezni, hanem a klubtagok részére külön létrehozott, az apartmanok között lévő magyar nyelvű recepciónál..
Az apartmanok önellátóak, de térítés ellenében van lehetőség félpanzió vagy akár All Inclusive ellátásra a szállodában.
Félpanzió: 19 Euró/fő/nap
All Inclusive ellátás: 28 Euró/fő/nap
Apartman felszereltsége:
felszerelt konyha
tv
légkondicionáló
saját erkély
Ingyenesen igénybe vehető szolgáltatások
medence
Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások
parkoló
gyermek felügyelet
mosatás
tenisz
búvárkodás
vízisí
jetski
siklóernyő
éttermek, kávézók
Az apartmanban pótágy elhelyezésére is van lehetőség, 2 éves korig díjmentes, e felett díjköteles, (2-12 éves korig 25 Euró/nap)
Útvonalterv:
Budapest-Letenye-Split
Splitből komppal lehet átkelni a szigetre, a komp menetrendet a honlapon lehet megnézni.
A supetari kikötőből csak egy irányba lehet haladni, mert a másik út sétálóutcának van lezárva, az első körforgalomnál nem a Supetar irányt kell követni, hanem a Milna, Micra, Sutivan irányt(második kijárat a körforgalomból)
A következő kereszteződésnél már tábla jelzi az irányt a szálloda és az apartmanok felé(jobbra).
Brac sziget
Az éppen 400 km2 területű, és 15000 fős lakosú Brac sziget, a dalmát tengerpart legnagyobb és a 778 méter magas Vidova Gorájával Dalmácia legmagasabb szigete. Erről a magaslatról tiszta időben az egész dalmát szigetvilágot belátni. Ilyenkor a kilátás olyan mintha egy terepasztal tetején állnánk, és a lábaink előtt látható ez a gyönyörű szép kis szigetvilág: elől a keskeny és hosszúkás Hvar sziget mögötte pedig határozottan kiemelkedik az Adriából a Vis sziget.
Brac sziget északi oldala enyhén, teraszosan emelkedik a 600 - 700 méteres magasságig, a sziget belseje felé. Déli oldala pedig nagyon meredeken, sok sziklaszirttel tarkítva tart a tengerbe.
A szigetnek 22 kisebb-nagyobb települése van, valamint 12 lakott, és 5 lakatlan házcsoportja. A települések környékén, és a medencékben, a parasztok kemény munkával tették alkalmassá a sivár, köves talajt szőlő-, gyümölcs-, és olivatermesztésre, amik az idők során a sziget nevezetességeivé váltak. Brac sziget további unikummal is dicsekedik, mégpedig a kiváló minőségű mészkövével, amit Brac márványá"-nak is neveznek. Ebből a csodálatos kőből épült fel a washingtoni Fehér Ház, a spliti Diokletianus-palota, a berlini Reichstag, a bécsi parlament, valamint a velencei megszállás idején számos pompás palotát építtettek ebből a kőből Velencében.
Brac sziget további nevezetességei még a déli partvidéket övező idilli, fürdésre alkalmas strandjai. Ezek közül is a legismertebb és legnépszerűbb, a boli Zlatni rat" vagyis Aranyszarv", amely Dalmácia legkedveltebb strandja.
Főbb települései: Supetar és Bol

Jelenlegi ára: 175 000 Ft
Az aukció vége: 2017-03-14 23:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts